kurtcan
Meraklı Üye
Bence verdiginiz yemden kaynakli olabilir eger yavrulariniz 1 haftalik ken oluyorsa yemi degistirin birde ole sansinizi deneyin
Vallahi Gürkan bey yem olarak petshop dükkanlarında satılan hazır karışık yemlerden alıp onu elek yardımı ile tozunu eleyerek temiz bir şekilde veriyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:14 -->-> Daha önceki mesaj 14:13 --
Hehangi bir yalıtım yok hatta dış cephesi bile yok binanın
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:16 -->-> Daha önceki mesaj 04:16 --
Yuvalığın içine talaş kullanıyorum
Peki kuşlarınızın bulunduğu ortam kaç m2 ve içeride kaç kuş bulunuyor?Belkide kendi ısılarını sağlıyor olabilirler.Birde bazı değerli dostlar yem karışımı ile ilgili problem olabilir demişler.Yem olarak ne kullanıyorsunuz?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:15 -->-> Daha önceki mesaj 14:14 --
yuvalığın içine ne koyuyorsunuz?
Hamster talaşı koyuyorum.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:16 -->-> Daha önceki mesaj 14:15 --
arkadaşlar yarusu yumurtası olan anne belli birsüre 12 dereceyuvada dayanırenerjisini ısıtmaya verireberjisitükenince yuvayı terk eder 2gün öncede ben imkümesin ısı 10 veya12 derecedeydi sorunolmazdedim önlem anmadımtüm yuvadaki kuşlarım yuvayı terk etti anında müdahale edip ısıyı 20 dereceye yükselince anneler yuvaya girdiler yani1saat geçkalsaydımısı konusundatüm yavruları kaybedebilirdim yavrusu veya kuluçkası olmayan kuşlar dayana bilir ama yavrulu olanlar dayanamz 12dereceye
Bende öyle düşünerek 20 derecede sabitledim ısıyı Nevzat bey.Dur bakalım yeni yavrı çıktı bu eylemimden sonra.Son durumu buraya yazarım yine.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:17 -->-> Daha önceki mesaj 14:16 --
ölen yavrularınızdan bırının fotografını paylasırsanız yardımcı olmaya çalısırım..
Yavrular ölmeden önce zayıflıyormu ?
ölmeye yakın morarıyormu ?
Fevzi bey son söylediğiniz gibi oluyor.Yani yavruların kimi kursakları dolu kimi ise boş bir şekilde hafif morarma ile ölüyorlar.Bu yüzden sindirim sistemi sıkıntısı olarak düşündüm.Ve bu durumu ise soğuk algınlığına bağladım.Ne dersiniz bu duruma ?