Dengesizlik hali var Şaşkın'da

Çağlar hocam iyi akşamlar. Mümkün olduğunca ilacı temin edebilirseniz hiç bir şey için geç kalmış olmazsınız. Lütfen

ilacı bir an önce temin etmeye bakın. Mantar sıçramış gibi. Selçuk hocamında dediği gibi. Limona devam ediin şimdilik.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Denge kaybı yaşayacak duruma gelmişse hastalığı çok ilerlemiş. Kuşu elinize alırsanız çok yüksek ihtimalle aşırı zayıflamıştır. Mesajımı görür görmez. Ağzına 3-4 damla limon damlatın. Suyuna da 10 damla kadar sirke katın. Sonra cocsigeel isimli ilaçtan sipariş verin. Bulunduğunuz yerde bulamayabilirsiniz çünkü. Yarım suluğa 2 mercimek tanesi kadar katarak 6 gün tedavi edin. Ayrıca multivitamin yoksa evde hemen edinin. Mama yoksa hemen edinin. Yem kıramayacak hale gelmiştir muhtemelen. Yumuşak gıdalar verip dinç tutmak gerek.
İlaç gelene kadar altı saatte bir bir damla limon damlatın ağzına. İlaçları her gün taze hazırlayarak verin. Eğer 2 gün ilaçlı su içebileceği süre yaşatabilirsek % 90 kurtulur.
hocam merhaba kuşum da aynı durum var veterinere durumu anlattım şırıngada ilaç verdi antibiyotik 0,2 kullanmamı söyledi her gün suluğuna 5 gün süreyle antibiyotik olduğunu söyledi. Kabarıklık, dengesizlik var yem yiyordu bugün yem yemeyi de çok azalttı nolur yardımcı olun ilacı vermeye de korkuyorum ağır mı olur kuşun bünyesine

hocam merhaba kuşum da aynı durum var veterinere durumu anlattım şırıngada ilaç verdi antibiyotik 0,2 kullanmamı söyledi her gün suluğuna 5 gün süreyle antibiyotik olduğunu söyledi. Kabarıklık, dengesizlik var yem yiyordu bugün yem yemeyi de çok azalttı nolur yardımcı olun ilacı vermeye de korkuyorum ağır mı olur kuşun bünyesine
Ağır mı olur ne demek hocam. Hemen başlayın. Çeyrek suluk ( 25 ml ) suya 6 damla katarak vermeye başlayın yarından itibaren.

Ağır mı olur ne demek hocam. Hemen başlayın. Çeyrek suluk ( 25 ml ) suya 6 damla katarak vermeye başlayın yarından itibaren.
Hocam saat 20.15 gibi koydum, tam suluğa 0,2 damla koydum veteriner öyle dediği için, adam hepsini koyma bir anda yakarsın kuşu dedi gözüm korktu siz böyle diyince. Ama su içmiyor hocam nasıl yapacağım bugün elime aldım zayıflamış dengesizlik var ayağı kayıyor bugün kafeste yanıma gelip bakıyor çok üzülüyorum şu an yarına çıkamayacak diye korkuyorum uyuyor şu an ne yapayım

Hem veteriner bir şırınga verdi sadece ilaç vermedi 6 damla yetecek mi ki birkaç gün boyunca hem su içmeyecek diye korkuyorum :(

Hocam saat 20.15 gibi koydum, tam suluğa 0,2 damla koydum veteriner öyle dediği için, adam hepsini koyma bir anda yakarsın kuşu dedi gözüm korktu siz böyle diyince. Ama su içmiyor hocam nasıl yapacağım bugün elime aldım zayıflamış dengesizlik var ayağı kayıyor bugün kafeste yanıma gelip bakıyor çok üzülüyorum şu an yarına çıkamayacak diye korkuyorum uyuyor şu an ne yapayım

Hem veteriner bir şırınga verdi sadece ilaç vermedi 6 damla yetecek mi ki birkaç gün boyunca hem su içmeyecek diye korkuyorum :(
Yapabiliyorsanız 1 damla içirin kuşa. Ve bir konu açıp videosunu paylaşın.

Geri