Ü
Üye silindi 34841
Guest
Garden Mix Platin Yavru Muhabbet Kuşu Yemi 500 Gr hocam bu yemi temin edebilirseniz bu yem dal darının ayıklanmış hali kabukları kolay kırılıyor içerisine az miktarda normal yem katıp verirseniz 1-2 haftaya alışır bence.Bunu bendeki annesinin beslemediği ispinozlara vermiştim yemişlerdiarkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum. forumda yeniyim ve sürekli araştırmaalr içerisindeyim 2 hafta önce 1 aylık jumbo muhabbet kuşu yavrusu aldım . ve petshoptaki arkadaş daldarı verdi severler diye ayrıten kabuksuz soyulmuş yem verdi .kuşum 2 haftada 4 adet daldarı bitirdi. artık yem yemesini istiyorum . ara sıra mandalina veriyorum mama yapıyorum muz veriyorum. bunların sadece tadına bakmaklayetiniyor. bugün pek çok yazı okudum yeme alıştırma konusunda daldarıyı çıkardım kafesten ve soyulmuş yem olan yemliğine biraz sepeledim. bu arada soyulmuş yemin tavsiye edilmediğini bugün öğrendim . yemliğe geliyor resmen yemin arasındaki darıları yiyor eşelerken yere döküyor. nasıl alıştırabilirim normal yeme. kuş elime alıştı. bir sorum daha var elime gelidğinde sürekli bir delikten geçmeye çabalıyor ili parmağımın arasından geçmeye çabalıyor parmağımda duryor mesela diğer elimle yuvarlak yapıyorum içinden geçmeye çalışıyor kafasını sokuyor hemen sizce oyun mu yapıyor. cevaplayanlara şimdiden teşekkür ediyorum .