E
Ezel ALBAYRAK
Guest
vay be benden daha zor durumda olanlar varmış... ALLAH sabır versin ne diyeyim ezel kardeşim...
net - 3,5-4 senedir bekliyorum hemde.
vay be benden daha zor durumda olanlar varmış... ALLAH sabır versin ne diyeyim ezel kardeşim...
şaka bir yana burak bey'in dediği gibi tek çift beslenen kuşlarda yavru alma olayı bir kaç çift beslenen kuşlara göre daha yavaş oluyor...eve 1 çift daha mı alsanız acaba ?
net - 3,5-4 senedir bekliyorum hemde.
sabır adamı'sın ezel...
İkinci bir çifte bakamam da bu saatten sonra dişiyi değiştirsem erkek için sorun olur mu? Çünkü iyi anlaşıyorlar kavgaları yok eş tutmuş gibiler ama icraat yok.
Bu dişiyi versem kızgın bir dişi alsam bu seferde erkek bunalıma girer mi benim eski hatun nerde ben onu istiyorum başkasıyla yapamam gibi?
İkinci bir planım var arkadaşımda tek beslediği bir dişi var 1 yaş civarında arkadaş kızışmış diyor ama ben görmedim onu alsam benim erkeğin yanına koysam şu andaki dişiyide ayrı bir kafese koysam ama kafesler yanyana olacak acaba nasıl olur?
Benimde oğlan seviyor ama onu ikna ederimde ben dişiye kafayı taktım o inat ben ondan inat yumurtlatacam diyorum ama bide benden offff offf
inş. güzel kırmızı gözlü bi tane çıkar
zaten mesajımdada belirttim resimden görebildiğim kadarıyla diye
açılar çok önemli
sabır adamı'sın ezel...