Yaagmur06
Meraklı Üye
Bunlar Selçuk beyAspur zaten kanarya yemi diye geçer. Sizin kanarya yemi dediğiniz kendir mi yoksa nijer mi ?
LG-H840 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar Selçuk beyAspur zaten kanarya yemi diye geçer. Sizin kanarya yemi dediğiniz kendir mi yoksa nijer mi ?
Anladım teşekkür ederim [emoji4] zaten fazla tüketmiyor. 1-2 tane çekirdek kurabiliyor sadece. Aspur fazla yemiyor. Yulaf affetmiyor. Yulaf bitmiş oluyor 1 günde Ak darı da sorularım var. Akıllı yemliğe ak darı koyup 1 kaşık quik yem koysam mı daha uygun olur yoksa yulafla falan mı karıştırıp koysam?Küçük taneli olanlar aspur. İri taneli olanlar ay çiçeği çekirdeği. Çekirdek çok besleyicidir. Ama yazın hem kilo yapabiir hem bağırsağı bozabilir. Azar azar verin çekirdekten. Aspur , Yulaf ve Ak darıyı ise istediği kadar tüketsin.
Anladım teşekkür ederim benimde iki hazneliydi. Ben iki hazne olmasını sağlayan fikttryi çıkarmıştım nereye koydum bilmiyorum. Tek hazne olarak kullanıyorumAkıllı yemliğe sürekli tüketeceği tek çeşit koymak daha pratik oluyor. Çünkü Karışık olunca yem seçmek için dağıtıyorlar yemi. İki hazneli akıllı yemlikler var örneğin bir haznesine yulaf diğerine aspur veya ak darı konabilir. Yemliklere de karışık.
İnşallah düzelir. Geçmiş olsun. 2 güne iyileşsin başka birşey istemiyorum. Umarım dışkısını geçer tedavisi biter tek isteğim. [emoji4]Mikostatinle ve Flagyl ile neredeyse 1 bucuk aydır tedavi yapıyorum trikomonas var kuşta hala düzelmedi .Çok uğraştıran illet bir hastalık . Sabırlı olun derim .
LG-K580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 gün daha daha devam edecemFazla ilaca kaçmayın normal besleyin düzelir sıkıntı yok.