umitFB
Onursal Üye
Dışkı edit güncel eklendi wa0038 olan güncel
Dışkıda biraz düzelme var. Dışkı fotolarını akşamdan akşama at. Sabahki dışkılar yanıltıcı olabiliyor.
Dışkı edit güncel eklendi wa0038 olan güncel
Güncel dışkı, yarim sindirilmiş yem tanesi var 2 tane
Annemin söylediğine göre enerjisi beni tam yerinde değil ama bakalım gün gün takipteyizÇok kötü değil. Bugün ilacın ikinci günü, 3. 4. günde daha iyi olur![]()
Annemin söylediğine göre enerjisi beni tam yerinde değil ama bakalım gün gün takipteyiz
Güncel dışkılar
Evden gelen bilgilere göre enerjisi kötü değil ama ne kadar tutarlı gözlemler bilmiyorum , yeni dışkı fotoğrafı gelirse atacağım , fotoğrafta bir kaç dışkıda sindirilmemiş yem gördüm sanırım.Bazı dışkılar iyi görünüyor. Kağıdı değiştirip yeni dışkı atarmısın bu akşam. Birde enerjisi nasıl?
Evden gelen bilgilere göre enerjisi kötü değil ama ne kadar tutarlı gözlemler bilmiyorum , yeni dışkı fotoğrafı gelirse atacağım , fotoğrafta bir kaç dışkıda sindirilmemiş yem gördüm sanırım.
Umarım öyledir kendi gözlerim ile gözlem yapamadığım için çok huyluyumHayır sindirilmemiş yem yok dışkıda. Kafes dibindeki yemler yapışmıştır.
Ara ara videolar geliyor , tüyleri az kabarık gibi gün içinde gelen diski fotoğrafıİlaç fayda etmiş kardeşim dışkısı iyi görünüyor. Dışkının biri biraz cıvık ama diğeri iyi. Bugün 4. gün sanırım. Yarında kullanıp 5 güne tamamlasınlar. Ve yarın akşam güncel dışkılarını ekle, enerjisinin hareketlerinin nasıl olduğunu vs. yaz. Ona göre ilaca devam edip etmiyeceğimize karar vericez.
Ara ara videolar geliyor , tüyleri az kabarık gibi gün içinde gelen diski fotoğrafı
Dün akşam dışarı çıkarttılar , enerjisi öyle eskisi kadar değil sanırım , birde kuşum normalde kolay kolay isteği ile kafese girecek bir karaktere sahip değil dün kafese parmakla götürünce kapısından girmiş sanki hala tam modunda değil gibime geliyor .@eyunal şimdi şöyle bişey var; kuşun daha önceki dışkılarını tedavi sürecinide bildiğim için, kuştaki e-coli sarı sulu dışkı geçmiş, sindirilmemiş yem sorunuda kalmamış. Ancak dışkıda leke bırakma sorunu devam ediyor. Kuşun hal ve hareketleri nasıl? Enerjisi nasıl?