Bunlar çiftleşmiyolar sizce neden olabilir ozman ?Üstteki dişi, alttaki erkek.
Bunlar çiftleşmiyolar sizce neden olabilir ozman ?Üstteki dişi, alttaki erkek.
Dişi kızışacak, erkek te tüyden çıkacak. Sonra çiftleşme şansları olur.Bunlar çiftleşmiyolar sizce neden olabilir ozman ?
ama bunun altı koyu lacıvert ustu acık mavı cere farkı var ama o sarıda erkek ıı fotograf cekınce bellı olduilk geldiğinde bizde çok şüphelendik cere içi beyaz olduğu için dişi diyenler oldu direk bakıp erkek diyenler oldu falan ama erkekti çiftleşmelelrinn nedeni hazır olmayışlarındandır ya da eş tutmamışlar ya da küçüklerdir daha
bu baya belirginleşmiş hali zor iş bu cinsiyet işi ben 10 gün oğlum 1 hafta kızım diye sevidiğim yavruumu allahtan kimlik bocalaması yaşamadı sonradanama bunun altı koyu lacıvert ustu acık mavı cere farkı var ama o sarıda erkek ıı fotograf cekınce bellı oldu
hahahahhabu baya belirginleşmiş hali zor iş bu cinsiyet işi ben 10 gün oğlum 1 hafta kızım diye sevidiğim yavruumu allahtan kimlik bocalaması yaşamadı sonradan
şimdi bu kuş erkekmiymiş? 100 kere gösterseler 1 kere erkek demem yahubenim anlatmaya calıştığım şu hocam diosunuz ya cere içi beyaz vs benim oglumunda beyazdı ve gayette erkek buyrun
erkek aynısı bende vardı deısdırmısdım cıftı altı pembe ustu mavı ıdışimdi bu kuş erkekmiymiş? 100 kere gösterseler 1 kere erkek demem yahu
erkek masallahYeni konu acmayim dedim, bu kusun cinsiyeti nedir ?
bana dişi gibi geliyorerkek masallah
daha net bır fotograf atarsanız daha ıı anlasılırbana dişi gibi geliyor
daha net bır fotograf atarsanız daha ıı anlasılır
burdada dısı gıbı duruor aynı kus ıse ama goruntu kalıtesı kotu elınıze alıp telefonla hafıf ısık olan yerde cekersenız daha ıyı olur
burdada dısı gıbı duruor aynı kus ıse ama goruntu kalıtesı kotu elınıze alıp telefonla hafıf ısık olan yerde cekersenız daha ıyı olur
hala emın dılım resımler karanlık cere pek bellı olmuo renk konusunda ılk fotografda erkek gıbı 2.de dısı gıbı bundada belırsız ceresı pembemı yoksa delık olan kısımları beyaz alt kısmımı pembe ?