Eminmisin biride dişi dedi bende erkek diye biliyorum amaaerkek maşallah
Evet oda bu kuş iki kuşum var çiftleşmiyolar dedim acaba ikisinin cinsiyeti aynı diyemi çifleşmiyolar bilemedim bende sorayım dedimbence erkek ceresi maviye dönüyo gözüküyor köşlerinde belirgin maviler bi konuda daha bir kuşu sormuşsunuz o da mı bu kuş
benim erkek kuşumunda beyazdı burun içi bende epey bir şüphede kaldım sonradan tamamen mavileşti ben hani burun deliklerine bakarak değilde bu resimde az da olsa mavileşme gördüğüm için erkek dedim illaki daha iyi anlayan arkadaşlar vardır
benim erkek kuşumunda beyazdı burun içi bende epey bir şüphede kaldım sonradan tamamen mavileşti ben hani burun deliklerine bakarak değilde bu resimde az da olsa mavileşme gördüğüm için erkek dedim illaki daha iyi anlayan arkadaşlar vardır
Budamı dişiii (bu kus dısı beyaz ceresi mavılıgı az ceresinin ıcıde beyaz mavılıge donme sansı yok artık cunku kus 6 ayın ustunde anlı acılmıs
Gün ışığında flaşsız bir fotoğraf eklersen gerçeğe daha yakın tahminler yapılabilir.
Gün ışığında flaşsız bir fotoğraf eklersen gerçeğe daha yakın tahminler yapılabilir.
mavı kesın dısıde sarısından suan suphe duydum altı pembe ustu mavı erkekde olabılır bu fotograf daha net olmus erkek buyuk ıhtımalleBunun ceresinde beyazlık yok