Kanatları normal bişeyi yok, kuyrugunu da anne son yavrusu diye koparmış, birde kuşum uçmayı bilmiyor [emoji3]Kuşun kanatlarina ve kuyruğuna ne oldu güzel kuş sağlıkla besle
Çok fazla ısırıyor, canımı da acıtıyor ama alışkın oldugum için bir problem yok. Ama fazla ısırması dişi belirtisi değil miKuş erkek maşallah.
Uçuş tüyleri ve kuyruk tüyleri eksik sanırım.
Ve Abi ırkı nedir acaba? TeşekkürlerKuş erkek maşallah.
Uçuş tüyleri ve kuyruk tüyleri eksik sanırım.
Isırınca Can yakıyor, ama kuşlara alışkın oldugumdan dolayı bir sorun çıkmıyor,benim bildiğim dişiler daha sert ısırır. Ve Abi sizce kuşum kaç aylıkMaşallah çok tatlı bi erkek tüyü kadar ömrü olur inş.
2-3 aylık arasıIsırınca Can yakıyor, ama kuşlara alışkın oldugumdan dolayı bir sorun çıkmıyor,benim bildiğim dişiler daha sert ısırır. Ve Abi sizce kuşum kaç aylık
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl eğitebilirim? Elimle yem veriyorum yemiyor, sadece parmağımda veya omuzumda duruyor. Çağırdığımda gelmesi için ne yapmam lazım teşekkürlerIşık yanıltmıyorsa dişi. Yerli ırk kuş. Dişi erkekten daha çabuk ele alışır bu yaşlarda ve daha uysal olurlar.
Nasıl eğitebilirim? Elimle yem veriyorum yemiyor, sadece parmağımda veya omuzumda duruyor. Çağırdığımda gelmesi için ne yapmam lazım teşekkürler
Tüyleri çıkar mı yoksa hastalık mı Abi,Kuşun uçmayı bilmiyor değil uçacak tüyleri yok o açıdan uçamıyor dişi bir kuşa benziyor ve 1 1,5 aylık civarı