S
Serhan KAMALIOGLU
Guest
Bak simdi kolanın yanına ne uygun olur diyordum tamda sigarayı getirdi aklıma Gelsin Murattim ..
Hocam bu acının en büyüğünü ben çektim babamı kaybettim akciger kanserinden babamın dediği kelimede 10 yıl fazla yaşasam ne olurdu diyordu hep.
Bak simdi kolanın yanına ne uygun olur diyordum tamda sigarayı getirdi aklıma Gelsin Murattim ..
ii abi sen bilirisin senin için gidip azraille konuşcakdım 10 yıl daha uzasın diye ömrünü .sen bilirsiin
Hocam bu acının en büyüğünü ben çektim babamı kaybettim akciger kanserinden babamın dediği kelimede 10 yıl fazla yaşasam ne olurdu diyordu hep.
o zaman yorumlarını yeşilseverlerderneği.com adresinde yap.sana ne olduda bıraktın merak ettim
duygulandım valla burak abi
o zaman yorumlarını yeşilseverlerderneği.com adresinde yap.sana ne olduda bıraktın merak ettim
Ben yorumlarımı sigaranın teşvik edilip özendirildiği ortamlarda yaparım.
Sizde sigara içmeyi sevenler derneğinde yazabilirsiniz.
Ben sağlıklı yaşamı seçtim. Mutluyum, memnunum.
Herkez bu hazzı tatsın istiyorum.
Ölüm mesele değil. 10 yıl önce 10 yıl sonra diyenleri hep görürüm. Ölüm saati gelince ne yapacağını kara kara düşüneni de gördüm.
Aslında ölmek çok önemli değil, Allah çekerek öldürtmesin kimseyi inşallah.
önerilerin için teşekkür ederim.senin yazdıklarını okudukça,alkole bile meyillenesim geldi
--Sigarayı bir bırakabilsem ahh ahh 14 - 15 yaşında başladık yaş 24 hala içiyoruz.