yolun yolcusu
Yeni Üye
Yani benim arkadaş hayvanları aç bırakmıyor
Takviye vermezse zamanla sorunları başlar.Selamünaleyküm benim arkadaşta bir çift Sultan papağanı var onları sadece yemle besliyor ve yumurta veriyor sade o kadar kendisi sabahları işe gidiyor yalnız kalıyorlar bunlardan eş olur mu es tutar mı yani
Hırsızın bol olduğu ülkede sabah bir bakmışsınız kuşlar çalınmış.. Hayvan hırsızlıkları da çok yapılıyor balkon uygun değil. Ama yüksek katta oturuyor iseniz ve balkonunuz da geniş ise üretime uygun ise neden olmasın. Sizin balkon hangi yöne bakıyor? Açık balkon mu kapalı mı? Ekipmanları karşılayacak maddi durumunuz var mı? Bakımlarına zaman ayıracak zamanınız?
Ben şu an evimde bir çift Sultan papağanı besliyorum dişi 3 adet kızgınlık yumurtası yaptı ben de yanına 1 yaşında erkek sultan papağanı aldım ama eş tutmuyorlar yani aynı tünekte dönüyorlar bazen aynı kapta yemek yiyorlar bazen kavga ediyorlar bazen yuvaların yanında beraber uyuyorlar bugün de mesela kafese biber astım erkek sultan papağanı yemek yerken dişi de biberi yiyordu ama izin vermiyor ve dişi sultan papağanı çığlık atıyor bu bence anlaşamam ama yi gösteriyor doğru mudur
Hocam burada video notu atılıyor ben tam olarak bilmiyorumCinsiyetinden emin misiniz? İkisinin de videosunu paylaşın bakalım. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.
Yumurta yapan dişi zaten de diğerine bakalım. Atmışken dişinin görselini de atın sağlıklı mı bakalım.
Bu size papağanların resmini göndermek için ne yazmam lazım burada bir yazı istiyorCinsiyetinden emin misiniz? İkisinin de videosunu paylaşın bakalım. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.
Yumurta yapan dişi zaten de diğerine bakalım. Atmışken dişinin görselini de atın sağlıklı mı bakalım
Bu size papağanların resmini göndermek için ne yazmam lazım burada bir yazı istiyor