Çiftleşmeye sultan papağanı

Yani benim arkadaş hayvanları aç bırakmıyor

Beslemek için elinden geleni yapıyor ama aç bırakmıyor mesela biber brokoli falan sadece yumurta havuç ye m veriyor

Selamünaleyküm benim arkadaşta bir çift Sultan papağanı var onları sadece yemle besliyor ve yumurta veriyor sade o kadar kendisi sabahları işe gidiyor yalnız kalıyorlar bunlardan eş olur mu es tutar mı yani
Takviye vermezse zamanla sorunları başlar.

Hocam ben kendim adıma konuşuyorum yazın balkonda Sultan papağanı üretimi yapmak istiyorum yani sizden tavsiye istiyorum yani balkonda üretim olabilir mi 😊

Güneşten ve sıcaktan koruyabileceksen olur neden olmasın.

Hırsızın bol olduğu ülkede sabah bir bakmışsınız kuşlar çalınmış.. Hayvan hırsızlıkları da çok yapılıyor balkon uygun değil. Ama yüksek katta oturuyor iseniz ve balkonunuz da geniş ise üretime uygun ise neden olmasın. Sizin balkon hangi yöne bakıyor? Açık balkon mu kapalı mı? Ekipmanları karşılayacak maddi durumunuz var mı? Bakımlarına zaman ayıracak zamanınız?

Benim balkon kapalı balkon çok da geniş değil 7 katta oturuyorum
Hırsızın bol olduğu ülkede sabah bir bakmışsınız kuşlar çalınmış.. Hayvan hırsızlıkları da çok yapılıyor balkon uygun değil. Ama yüksek katta oturuyor iseniz ve balkonunuz da geniş ise üretime uygun ise neden olmasın. Sizin balkon hangi yöne bakıyor? Açık balkon mu kapalı mı? Ekipmanları karşılayacak maddi durumunuz var mı? Bakımlarına zaman ayıracak zamanınız?

Mesela bugün kafese biber astım erkek yemiyor dişi biber yemeye gidiyor erkek izin vermiyor ayağını ısırıyor dişi de çığlık atıyor bunların eş tutma ihtimali var mıdır

Üretim hakkında bilgim pek yok sizi tanışıyorum sizden fikir almaya çalışıyorum

Ya şimdilik değil aslında bir iki çift üretmek istiyorum eğer olursa işi büyüteceğim

Ben şu an evimde bir çift Sultan papağanı besliyorum dişi 3 adet kızgınlık yumurtası yaptı ben de yanına 1 yaşında erkek sultan papağanı aldım ama eş tutmuyorlar yani aynı tünekte dönüyorlar bazen aynı kapta yemek yiyorlar bazen kavga ediyorlar bazen yuvaların yanında beraber uyuyorlar bugün de mesela kafese biber astım erkek sultan papağanı yemek yerken dişi de biberi yiyordu ama izin vermiyor ve dişi sultan papağanı çığlık atıyor bu bence anlaşamam ama yi gösteriyor doğru mudur

Ben şu an evimde bir çift Sultan papağanı besliyorum dişi 3 adet kızgınlık yumurtası yaptı ben de yanına 1 yaşında erkek sultan papağanı aldım ama eş tutmuyorlar yani aynı tünekte dönüyorlar bazen aynı kapta yemek yiyorlar bazen kavga ediyorlar bazen yuvaların yanında beraber uyuyorlar bugün de mesela kafese biber astım erkek sultan papağanı yemek yerken dişi de biberi yiyordu ama izin vermiyor ve dişi sultan papağanı çığlık atıyor bu bence anlaşamam ama yi gösteriyor doğru mudur

Cinsiyetinden emin misiniz? İkisinin de videosunu paylaşın bakalım. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.
Yumurta yapan dişi zaten de diğerine bakalım. Atmışken dişinin görselini de atın sağlıklı mı bakalım.

Açıkçası bazen yuvarlağın yanına gidip uyuyorlar aynı tünekte tünüyorlar ama yuvanın içine girmiyor ikisi yanında uyuyorlar dişi bazen yuvarlak giriyor çıkıyor bir şeyler yapıyor içeride bazen erkek yuvalığın yanında bekliyor dişiyi içeriye sok sokmuyor ama bugün KPSS biber astım erkek sultan papağanı yemek yerken dişi gidip biber yiyor ama erkek sultan papağanı bırakmıyor ayağını ısırıyor ısırdığı halde dişi sultan papağanı çığlık atıyor 😊

Dişçi yumurta yaptı boş yumurta yaptık kızgınlık yumurtası dişi doğru mudur erkek de melodilik ötüyor erkek

Cinsiyetinden emin misiniz? İkisinin de videosunu paylaşın bakalım. Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.
Yumurta yapan dişi zaten de diğerine bakalım. Atmışken dişinin görselini de atın sağlıklı mı bakalım.
Hocam burada video notu atılıyor ben tam olarak bilmiyorum

Yumurta yapan dişi zaten de diğerine bakalım. Atmışken dişinin görselini de atın sağlıklı mı bakalım
Bu size papağanların resmini göndermek için ne yazmam lazım burada bir yazı istiyor

Geri