Çiftleşmeye sultan papağanı

yolun yolcusu

Yeni Üye
Selamünaleyküm ben size ilk sorumu sorayım ben de bir dißi Sultan papağanı var 11 aylık 12 aylık şu ana kadar 3 tane boş yumurta yaptı ben de yanına 1 yaşına Sultan papağanı aldım ama eş tutmadılar neden olabilir

Dişi ona baskın geldiği için olabilir. Siz başka bir erkekle değişip ayrı kafese alıp erkeğin ortamo ve lafesi sahiplenmesini beklemeli daha sonra dişiyi erkeğin kafesine atmalısınız.

Dişi ona baskın geldiği için olabilir. Siz başka bir erkekle değişip ayrı kafese alıp erkeğin ortamo ve lafesi sahiplenmesini beklemeli daha sonra dişiyi erkeğin kafesine atmalısınız.
Hocam aynı tünekte duruyorlar bazen aynı kaptan yemek yiyorlar ama son zamanlar hiç anlaşamıyorlar gibi yani erkek yemek yerken dişi de gidip yemek istiyor ama erkek bırakmıyor

Metilen akşamları aynı tünekte uyurlar arada biraz az bir şey mesafe var evet doğru yuvalığın yanında uyurlar dişi bazen yuvarlağa girer

Hocam bir büyük kafeste yani kafesin eni 78 santim boyu ise 100 cm 3 tane kuş olur mu iki erkek bir dişi

Belkide halihazırdaki çift eş tutmuştur diyorum bende. Ve eş tutup tutmayacağını nasıl bilebiliriz ki

Evet bir ay kadar gözle eşleşmemiş olurlarsa alırsınız

Geri