S
Sevtap DERİN
Guest
Kuş çok güzelmiş. Benim dişi kuşum çiftleşmeden tam 13 gün sonra yumurta yaptı. Umarım en kısa zamanda yumurtanız olur ��
Amin ablacım bugün 6. gün oldu Yuvadan da çıkmıyor anlamadım.
Kuş çok güzelmiş. Benim dişi kuşum çiftleşmeden tam 13 gün sonra yumurta yaptı. Umarım en kısa zamanda yumurtanız olur ��
Valla bana kafayı yedirtecekler en sonunda zaten.
Sevtap abla benim bu çifti sana verme şansım olsa keşke 20 yavru almıştın şimdiye
Bu fotoda yumurta var gibi duruyor kontrol ettinizmi acaba belki müdahalelik birşey olabilir
Nasil kontrol etmem gerek :-( eskisi gibi cok hareketli degil durgunlasti erkek hep pesinde bide yuvaliktaki cok olan talaslari disari atiyor hani hamur tutarken unun ortasini havuz biciminde acariz ya o sekilde acmis
Amin ablacım bugün 6. gün oldu Yuvadan da çıkmıyor anlamadım.
Kuzum hele poposuna bak bakalım tüyleri gitmiş mi şişlik var mı Benimki de yabanileşti yaa acayip hırçın deli bir şey oldu. Bir de sanki bu fotoda kuyruğu düşmüş gibi geldi.
Biraz gitmis vaziyette ama bilmiyorum kuzum ya.evet eskisi gibi kanatlar yukarida degil erkek rahat birakmiyor ki azgin teke nolcak ahah
Ahahaha valla ne olacak bizim bu halimiz?
Valla bende artık kafayı yiyeceğim. Öyle görünüyor. Niye yumurtlamıyor bunlar ya.
Nasil kontrol etmem gerek :-( eskisi gibi cok hareketli degil durgunlasti erkek hep pesinde bide yuvaliktaki cok olan talaslari disari atiyor hani hamur tutarken unun ortasini havuz biciminde acariz ya o sekilde acmis
Bir gün yumurtlayacak ama ne zaman
Ben yuvayı çıkarıp bir güzel temizledim kafesinde bir güzel yıkadım 3 gün önce taktım yuvayı sonraki gün baktım yine yuvanın kapağını kazımış talaş dolu içi. Ama pek sık girmiyor.
Bi kontrol et şişlik varmı eline alma imkanın varsa sertlik filan varmı bi bak bu arada benzetmen güzelmiş ama ben ne hamurdan anlarım nede havucdan
Yumurta var biraz tuyleri acilmaya baslamis
Le le le leyy Hobaa