M
Mana
Guest
Dişi kuş henüz çiftleşmeye hazır değil öyle görünüyor ama anlaşan bi çift oldukları belli ileride bu çiftten yavru alırsınız
eh inşallah ama aslında aynı yaştalar
Dişi kuş henüz çiftleşmeye hazır değil öyle görünüyor ama anlaşan bi çift oldukları belli ileride bu çiftten yavru alırsınız
bende memnun oldum aslicim disi kizismamis gerci iki kusta kizisik olup yine bir halt yiyemeyende yumyrta alamayanda var mama yapiyor musun elimden ne yazikki sadece bunlar geliyor aslicim :-( keske daha cok gelse yardim etsem
yumurta sarısı ve kabuğunu bir deneyeyim bari inşallah bişiler olur
O kişiler biz oluyor bence Selen.
aynennn sevtapim valla yuvayi fena hazirlamis ama disi
Kuzum seninkiler olacak inşallah gidişat o yönde. Bari seninkiler olsun biraz sevinelim.
Dişiye biraz kızıştırıcılar verirseniz paşada affetmez gibime geliyor
benimki yuvayi su sekilde yapmis
Sent from my GT-I9300 using Forum Fiend v1.0.1.
Nasılda düzenlemiş hanımefendi.
Erkekte diside acaip kalamar yiyorlar hatta disi yakinda kalamarla ask yasiycak gibi
Ay Selen çok heyecanlandım bu seninkiler yapacak valla. Nolur ilk bana at fotolarııı
benimki yuvayi su sekilde yapmis
Sent from my GT-I9300 using Forum Fiend v1.0.1.
hazırlıyor ne güzel
Dunden beri ciftlesmek istedigini gosteriyor disi kuyrugunu yukari kaldiriyir gozleri bembeyaz oluyor ama salak kocasi sadece opuyor deliricem
ayyy kıyamam kocasına bizimde dişi nazlı erkek hevesli, işte çıkacak ya birşey illa çıkacak
Disinin nazlanmasi sona erdi de simdide erkek ciftlesme olmayinca disi erkegi patakladi
hahahaha dişiler çok fena, zaten erkek çok uyumlu olurmuş dişiler hep değişken ve kavgacı olurlarmış bunu okudum en son muhabbet kuşları hakkında. valla gözlemlediğime göre çok doğru çünkü bizim dişiler hep erkeklere kızıp gagalıyor