Ali_06
Meraklı Üye
Kuşarımız mutfakta duruyor yani bizle iç içeler, erkek alışık 3-4 kelime de konuşuyor, sakin bir yere almak mı daha doğru olur?Kuslari temel ihtiyac halinde rahatsiz etmeyin
Kuşarımız mutfakta duruyor yani bizle iç içeler, erkek alışık 3-4 kelime de konuşuyor, sakin bir yere almak mı daha doğru olur?Kuslari temel ihtiyac halinde rahatsiz etmeyin
Cok insan girip ciktigi icin rahatsiz olabilirlerKuşarımız mutfakta duruyor yani bizle iç içeler, erkek alışık 3-4 kelime de konuşuyor, sakin bir yere almak mı daha doğru olur?
Sizin ırkları hakkında bir fikriniz var mı?Evet anca o kadardır belkide daha genç 5 aylık gibi
Ortamdan nem almış ve sertleşmiş olabilir bir sorun olmaz renginde kokusunda bir değişiklik olmadığı süreceKuşlarımın yemine probiyotik te katıyorum ama ağzı kapalı bıraktığım halde sertleşmiş, bastırınca eziliyor ama bu bir sorun olur mu?
Teşekkürler... Aslında yavru alırsam onların karşılığında show jumbo alıp eğitmek istiyorum, çok hoş kuşlar...Ortamdan nem almış ve sertleşmiş olabilir bir sorun olmaz renginde kokusunda bir değişiklik olmadığı sürece
Rica ederim. Anladım inşaallah sağlıkla kavuşursunuzTeşekkürler... Aslında yavru alırsam onların karşılığında show jumbo alıp eğitmek istiyorum, çok hoş kuşlar...