Mesuttt
Meraklı Üye
Herkese merhaba tekrardan ben
) arkadaşlar bu kuşun yaşını bilmiyorum bana bir yerden geldi bakamadiklari için sizce çiftleşir mi erişkinlige ulaşmış mi ?

TeşekkürlerKardesim daha yavru gibi duruyor tam eriskinlige ulasmamıs gibi duruo
Birşey daha dicem yuvaya çok ilgisi var içeri giriyor talaslari döküyor yer yapıyor falanKardesim daha yavru gibi duruyor tam eriskinlige ulasmamıs gibi duruo
Abi ayirinca kendini parçalıyor resmen kafesi açmaya çalışıyor yemlige kafasını sokuyor erkek çok rahatsız etmiyor onu hep kafasını kasıyor yem kusuyor ara sıra üstüne çıkmaya çalışıyor ama çok yipratmiyorMaşallah, güzel bir dişi yavru. Yaşı tahminimce 4 aylık civarında. Yuvalığı kaldır kardeşim, ya da kuşu farklı bir kafese al. O işler için daha çok erken![]()
Tamam abi ozaman ben bunu komşuma falan vericem çeresi renk değiştirene kadar kalsınBence yine de ayırmalısın, yıpranması için illa ki çfitleşmeleri gerekmez. Erkeğin ona zorla yem kusması ve kaşıması da yıpratır.
Abi son olarak yuvayı çıkarsam sorun çözülür mu peki ?Sen bilirsin kardeşim, güvenmediğin birine verme yeter![]()