İstanbul Çift kuşlarımı sahiplendiriyorum

Kuşbaz

Meraklı Üye
01) IRKI: Goldface?

02) CİNSİYETİ: 1 dişi 1 erkek

03) YAŞI: 1,5

04) SAĞLIK DURUMU: gayet iyi

05) VARSA BİLEZİK NO:

06) FİYATI: ücretsiz sahiplendirme

07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ:

08) ŞEHİR: istanbul sultangazi

09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: yok

10) İRTİBAT TELEFONU: 5066966012

11) MAİL ADRESİ:

12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: sabah 10.00 ile akşam 21.00 arası

13) AÇIKLAMALAR:Takviye besin ve yemleri de vereceğim. Beslenme duzenlerine devam etmenizi isterim. Kafes ve ekipmanları vermiyorum. Sadece kuşları vereceğim. Çift kuşa uygun bir kafes ile sahiplenebilirsiniz. Elimdeki bütün takviye ilaç ve besinler, ek tohumlar oldukça yeterli. Parazit damlasını 6 ayda bir yapıyorum.

[url=https://hizliresim.com/pv7xv9c][/URL]

Neden hocam ? Vermeyin bana kalırsa ama özel sebebinizi bilemem tabi. umarım iyi bakacak birine denk gelir.

Maşaallah kuşlar da çok güzelmiş ikiz gibiler.
🤩
Talip çok çıkar bunlara ama bilinçli hobiciye vermek gerek. Umarım bulursunuz 👍🏻

Neden hocam ? Vermeyin bana kalırsa ama özel sebebinizi bilemem tabi. umarım iyi bakacak birine denk gelir.
Hocam aslında bu dostlardan dişi olan bana bir öğrencim tarafından verildi. Hayır diyemedim aldım yavruyken. 1 sene sonra aynı tür üretim kuşlardan bir de eş tuttuk. Şu an iyiler, sağlıkları da yerinde fakat hayat koşturmacası biraz yoğunlaşmaya başladı benim için. Bu sebeple hakkını verememekten endişe duydum. Bu hobi çocukluktan beri benim için bambaşka... ekipmanlarım çok temiz ve kullanışlı bu sebeple belki daha stabil bir düzene geçtiğim zaman papağan türleri ile devam ederim... sağlıkları filan yerinde çok şükür.

Maşaallah kuşlar da çok güzelmiş ikiz gibiler.
🤩
Talip çok çıkar bunlara ama bilinçli hobiciye vermek gerek. Umarım bulursunuz 👍🏻
Hocam kendimden daha iyi bakıyorum. Beslenme düzenleri, ek tohumlar uygun bir diyet ile devam ediyor. Dışkıları hep çok düzgün maşallah, eş de tuttular. Yanında bütün takviye ve besinleri de vereceğim zaten. Aynı rutinde devam etmeleri iyi olur.

Sultangazideyim eğer sultangazide size de uygun bir nokta belirlersek teslim edebilirim. Yalnız kafesle beraber gelmeniz gerekir.

01) IRKI: Goldface?

02) CİNSİYETİ: 1 dişi 1 erkek

03) YAŞI: 1,5

04) SAĞLIK DURUMU: gayet iyi

05) VARSA BİLEZİK NO:

06) FİYATI: ücretsiz sahiplendirme

07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ:

08) ŞEHİR: istanbul sultangazi

09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: yok

10) İRTİBAT TELEFONU: 5066966012

11) MAİL ADRESİ:

12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: sabah 10.00 ile akşam 21.00 arası

13) AÇIKLAMALAR:Takviye besin ve yemleri de vereceğim. Beslenme duzenlerine devam etmenizi isterim. Kafes ve ekipmanları vermiyorum. Sadece kuşları vereceğim. Çift kuşa uygun bir kafes ile sahiplenebilirsiniz. Elimdeki bütün takviye ilaç ve besinler, ek tohumlar oldukça yeterli. Parazit damlasını 6 ayda bir yapıyorum.

[url=https://hizliresim.com/pv7xv9c][/URL]
Kuşlar ısırır mı veya çocukları doğduğu zaman kısakanabililer mi birbirlerini (muhabbet kuşlarım bu yüzden öldüler Anne çocuları kıskanıp babayı öldürdü)

Kuşlar ısırır mı veya çocukları doğduğu zaman kısakanabililer mi birbirlerini (muhabbet kuşlarım bu yüzden öldüler Anne çocuları kıskanıp babayı öldürdü)

Kızgınlık döneminde olan dişi kuşlar saldırmaya eğilimlidir..

Bu arada kuş bakımı hakkında tecrübeniz var mı? Beslenmeleri, hastalıkları vs ilgili bilginiz iyi mi?

Vallahi şimdi kuşlara bunları sorsam ne cevap verirler bilemiyorum :) eğer takviyeleri ve besinleri uygun sekilde verirseniz ve strese girecek ortamı engellerseniz sorun olacağını sanmıyorum. Çift oldukları için çok fazla yakın değiller bana tabi ama uzun uçuşlardan sonra yorulunca ikisi de parmağımda ve omzumda duruyor. Avucunuza alırsanız haliyle isirabilirler.

Multimineral
Multivitamin
B Vitamin
Probiyotik
Kalamar kemiği
Haftalık düzenli banyo
Günlük su tazeleme
Taze tohum yemler
Ek tohumlar( sürekli kullanımda sorun olmayacak tohumlar.)
Ara ara vereceğiniz tohumlar.
Kaya tuzu (iyot dengesi icin ufak bir parça yeterli)
Taze sebze ve yumurta (ben kuru yumurta maması veriyorum yiyorlar sade bir şekilde)
Vs vs vs...
Bu şekilde bir beslenmeleri var. Yüzlerce km yol gittim kuşlarla hiç problem yaşamadım, doğru beslenme işe yarıyor.

Dişi kuş yeme düşünce geldi bana. Kızgınlığa girince de erkek kuşu sahiplendik. Dişi daha alışkın. Tabi dediğim gibi çift olunca pabuc dama atılıyor.

Geri