M muha Guest 14 Eki 2013 #1 arkadaşlar bugün kuşlarım çifleşti yuvalığın içine pamuk koydum başka bişi koyyayım mı pamuğu çıkartıp yoksa kalsın mı ve bundan sonra ne yapmam gerekir kuşların sağlığı için ve sağlıklı yavru almak için
arkadaşlar bugün kuşlarım çifleşti yuvalığın içine pamuk koydum başka bişi koyyayım mı pamuğu çıkartıp yoksa kalsın mı ve bundan sonra ne yapmam gerekir kuşların sağlığı için ve sağlıklı yavru almak için
A Aysetursak Guest 14 Eki 2013 #2 Bence pamuğu çıkartın ve yerine hamster talaşı koyun. O olmazsa kuş kumu filan koyun
B BERK KIRCI Guest 14 Eki 2013 #3 Ben pamuk koyanı hiç görmedim. Talaş koyuyorlar hiçbişey koymayanda var.
C Celalettin TOPAL Guest 14 Eki 2013 #4 pamukta yenı ıcat oldu hıç bırşey koymana gerek yok ama istersen talaş koya bılırsın pamuk kuşun tırnaklarına takılır
pamukta yenı ıcat oldu hıç bırşey koymana gerek yok ama istersen talaş koya bılırsın pamuk kuşun tırnaklarına takılır
M muha Guest 14 Eki 2013 #5 tamm teşekkürler tecrübesizlik bunlar ve bundan sonra ne yapmam gerekir bilgi verirmisniz
R RAMAZAN Guest 14 Eki 2013 #6 Krdeşim çok basit tem su gaga taşı kalamar kemigi bide alıştırabilirsen mama gerisini Allaha bırak ama pamugu çıkar
Krdeşim çok basit tem su gaga taşı kalamar kemigi bide alıştırabilirsen mama gerisini Allaha bırak ama pamugu çıkar
Ekincan EROL Emektar Üye Katılım 25 Nis 2013 Mesajlar 1,558 Tepkime puanı 10 14 Eki 2013 #7 Kuşun kendisi yuvanın içinde kazı işlemini yapıyor zaten eğer yetmezse talaş koyabilirsin