Mustafa bayrak
Paylaşımcı Üye
resimag.com/p1/0fc89ae8dedd.jpeg
O kadar değil bence ama en az 5 aylık.Aynen kuş 8 aylık yada üstü.
Her kuş yeni eve geldiğinde uçmayı bilmiyormuş gibi olur. Evi öğrendikçe daha iyi uçar. Kuş en az 4.5 aylık.Allah Allah nasıl oluyor ya daha geldiğinde uçmayı bilmiyordu yeni tuylenmisdi yeni yeme düşmüştü kamerami yanlıs çekiyor anlamadım
Çoğu petshop dürüst değildir zaten.Petshop yalan söylüyor ozamn
Kuş dişi olduğu için 8. ayını geçtikten sonra kızgınlık yumurtası yapmaya başlayabilir. İmkan varsa eş alın, kuşun üreme hakkını elinden almayın.Peki buna eş almassam ne olur
Peki yavrularını ne yapicam aynı evde bakamamKuş dişi olduğu için 8. ayını geçtikten sonra kızgınlık yumurtası yapmaya başlayabilir. İmkan varsa eş alın, kuşun üreme hakkını elinden almayın.
En kaliteli kuş ürünlerini Röhnfried üretiyor. Sprayleri var mı bilmiyorum ama vitaminleri ve probiyotikleri var. Avisol iyi bir marka değil maalesef.Zaten petshoptan aldigigm çoğu ürün iyi değilmiş avisol plus vtiamin Dr heihgt sprey
Yavrularını sahiplendirirsiniz, eş alırsanız yumurtada yavru olur sadece, kızgınlık yumurtasında yavru olmaz.Peki yavrularını ne yapicam aynı evde bakamam
Bitince alırım sağolunEn kaliteli kuş ürünlerini Röhnfried üretiyor. Sprayleri var mı bilmiyorum ama vitaminleri ve probiyotikleri var. Avisol iyi bir marka değil maalesef.
Tamamdır ozaman yardımlarınız için sağolun yordun sizi sağlıklı günlerYavrularını sahiplendirirsiniz, eş alırsanız yumurtada yavru olur sadece, kızgınlık yumurtasında yavru olmaz.
Bir şey değil, bu forum yardım etmek ve almak için var, hayvansever olduğunuz için biz de size teşekkür ederizTamamdır ozaman yardımlarınız için sağolun yordun sizi sağlıklı günler
Kuşum Maviş de de aynı sorun var önceki hafta 2 hafta önce normaldi kahverengileşmeye başladıCeresini normalde hafif maviydi o mavi şuan soyuluyor ve kahverengi kırmızımsı bı hal aliyor 3 aylık resimag.com/p1/a2ad5aeed5b8.jpeg
Kuşunuz kızgınlığa girmiş. Dişi bir kuş.Kuşum Maviş de de aynı sorun var önceki hafta 2 hafta önce normaldi kahverengileşmeye başladı