U Umutcan AĞLAR Guest 3 Nis 2013 #1 Mahallemizde başı boş birtane cennet papağanı var onu nasıl çekebilirim fikri olan var mı?
Ali Alp ÇOŞAN Emektar Üye Katılım 31 Ocak 2013 Mesajlar 1,166 Tepkime puanı 2 3 Nis 2013 #2 Kaç gündür başıboş olarak görüyorsunuz?
U Umutcan AĞLAR Guest 5 Nis 2013 #4 bu haftasonu hava güzel olursa kuşları balkona koyacam belki çekerim
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 5 Nis 2013 #5 çok zor geleceğini sanmıyorum ama şansinı bi dene..o kadar sürede aynı yerde kalması imkansız nerdeki tam olarak hiçbiryere ayrılmıyor mu ?
çok zor geleceğini sanmıyorum ama şansinı bi dene..o kadar sürede aynı yerde kalması imkansız nerdeki tam olarak hiçbiryere ayrılmıyor mu ?
U Umutcan AĞLAR Guest 5 Nis 2013 #6 abi sürekli bizim buralarda ıstanbul pendiki bilir mısın? Pendikin gözdağı tarafında bizim mahalledekiler sesinden falan cok rahatsız bi şansımı deniyelim
abi sürekli bizim buralarda ıstanbul pendiki bilir mısın? Pendikin gözdağı tarafında bizim mahalledekiler sesinden falan cok rahatsız bi şansımı deniyelim
Serkan ERKAN Onursal Üye Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,804 Tepkime puanı 14 5 Nis 2013 #7 Allah Allah çok ilginç yaa..Demek ki sokaklarda evcil kuşlar oluyor..Oraları terketmediğine göre evcil diyebiliriz
Allah Allah çok ilginç yaa..Demek ki sokaklarda evcil kuşlar oluyor..Oraları terketmediğine göre evcil diyebiliriz
U Umutcan AĞLAR Guest 5 Nis 2013 #8 Pazar günü gördüm kuşu Cihan Ustamın yanına giderken bu haftasonu yakalarsam cok iyi olur