goştik
Meraklı Üye
100ml varsa tamam onu alırımProbiacti-bird ün zaten 1 litrelik, 500 ml lik ve de 100 ml lik paketlerde satışı var.
100ml varsa tamam onu alırımProbiacti-bird ün zaten 1 litrelik, 500 ml lik ve de 100 ml lik paketlerde satışı var.
İnşallahn11 den sipariş verdim 100ml ilk defa kullanıcam probiyotik faydası olur işalah.
Yeni konu açın yardımcı olalım
Kusura bakmayın, size yeni konu açın demişim.Arkadaşlar, kuşum bugün kafesinden çıkmak istemiyor çok üzgün, sadece kabarıp uyukluyor. Babam kuscuya caremycin sormuş adam tetramezatin önermiş. Ben ceramycin al demiştim ama... Tetramezatin hakkında bilgi verir misiniz? Nasıl bir ilaç o da kullanılır mı bu durumda
Sarımsaklı suyu nasıl yapmalıyımKusura bakmayın, size yeni konu açın demişim.
Caremycin i güvercin eczanesi adlı siteden temin edin.
1 diş sarımsağı 4 e bölün 500 ml lik suluğa ekleyin. 12 saat içinde kalsın. 12 saat sonrasında ise suyuna 6,7 damla ekleyin.Sarımsaklı suyu nasıl yapmalıyım
Tamamdır hazırladım 12 saat sonra suyuna eklerim. Yem yemeyi bırakırsa nasıl besleyecegim1 diş sarımsağı 4 e bölün 500 ml lik suluğa ekleyin. 12 saat içinde kalsın. 12 saat sonrasında ise suyuna 6,7 damla ekleyin.
Mama yapın eğer onu da yemezse yumurta sarısını muhallebi kıvamına getirip,kaşıkla ya da elle beslemeniz gerekir.İlaca bir an önce başlayabilirseniz iyi olur ama.Tamamdır hazırladım 12 saat sonra suyuna eklerim. Yem yemeyi bırakırsa nasıl besleyecegim
@Recai caremiycin koksidiyozda da kullanılıyor mu Recai?Mama yapın eğer onu da yemezse yumurta sarısını muhallebi kıvamına getirip,kaşıkla ya da elle beslemeniz gerekir.İlaca bir an önce başlayabilirseniz iyi olur ama.
Evet kullanılıyor Hazal. Bakteriyel hastalıklarda (e-coli, salmonella gibi), solunum yolu enfeksiyonlarında ve de koksidiyoz da kullanılan bir ilaç.@Recai caremiycin koksidiyozda da kullanılıyor mu Recai?
İlacı sipariş ettim, bana ulaşmasını bekleyeceğim bir kaç gün. Denerim o şekilde beslemeyi. Sizin de burda konunuz vardı sanırım görmüştüm. Sizin kuş ne kadar zaman sonra iyileştiMama yapın eğer onu da yemezse yumurta sarısını muhallebi kıvamına getirip,kaşıkla ya da elle beslemeniz gerekir.İlaca bir an önce başlayabilirseniz iyi olur ama.
Tamam Recai onu bilmiyordum,sağolEvet kullanılıyor Hazal. Bakteriyel hastalıklarda (e-coli, salmonella gibi), solunum yolu enfeksiyonlarında ve de koksidiyoz da kullanılan bir ilaç.
Bizim durum bu kadar ağır değildi,sadece sulu ve düzensiz dışkılama vardı.Elimde Caremycin vardı başladım ne olur ne olmaz diye.Biz de dışkılar ikinci gün düzelmeye başladı.Ama dediğim gibi durgunluk,iştahsızlık vs yoktu Allah’tan.İlacı sipariş ettim, bana ulaşmasını bekleyeceğim bir kaç gün. Denerim o şekilde beslemeyi. Sizin de burda konunuz vardı sanırım görmüştüm. Sizin kuş ne kadar zaman sonra iyileşti
Bir de yem yemiyorsa dal darı verebilirsiniz onu yer belki,ilk kuşum hastayken yeme hiç gitmezdi toparlayana kadar sadece darı yerdi.Tetramezatin de bu gibi durumlarda kullanılan bir antibiyotik,biraz ağır ama etkili bir ilaçtır.Bir an önce toparlar umarım.Bizim durum bu kadar ağır değildi,sadece sulu ve düzensiz dışkılama vardı.Elimde Caremycin vardı başladım ne olur ne olmaz diye.Biz de dışkılar ikinci gün düzelmeye başladı.Ama dediğim gibi durgunluk,iştahsızlık vs yoktu Allah’tan.
Rica ederim hazalTamam Recai onu bilmiyordum,sağol
Caremycin gelene kadar kullanmak isterseniz eğer tam dolu suluğa 1 pirinç tanesi kadar ya da 1 mercimek tanesi kadar ekleyin tam dolu suluğa.Tetramezatin ilacını temin ettik veterinerden. İlk dozu şırınga ile mercimek tanesi kadar tozu bir yudum suya karıştırıp az az ağzına sıksak olur mu? Şu içmiyor sulugundan çünkü. Devamındaki dozları ne sıklıkta ve miktarda vermemi önerirsiniz? Veteriner mercimek tanesi kadar demiş. Bu günlük miktar mi yoksa günde bu şekil iki kez mi versek bilemedim