Hayvansever03
Onursal Üye
Bence solunumsal bir hastalığı olabilir veterinere gidin. Kuyruğunu da bayağı düşük buldum.
Ya bu şimdide diskida direk yem çıkarıyor o neden oldu şimdiBence solunumsal bir hastalığı olabilir veterinere gidin. Kuyruğunu da bayağı düşük buldum.
Yok sabah elime geldi elime yaptı dışkısını yemliydi. Sonuç ne şimdi kuruluk mu bu nabmam lazm valla gidicek hayvan yaDışkının yemli olduğuna emin misiniz? Yerdeki yem dışkıya bulaşmıyor değil mi? Sindiremiyor anlamına geliyor.
Veterinere gitme durumunuz nedir? Solunumsal sıkıntıyla beraber sindirimsel problem de var.Yok sabah elime geldi elime yaptı dışkısını yemliydi. Sonuç ne şimdi kuruluk mu bu nabmam lazm valla gidicek hayvan ya
Adam gibi veteriner olsa götürürüm hepsi paragöz olmuş icraat yok hepsi şerefsiz. Bi bok bildikleri yok. Hayvancaz ölücek vallahi. Şimdide klamoks şurup aldım antipyotik 1 damla vercem akşamaVeterinere gitme durumunuz nedir? Solunumsal sıkıntıyla beraber sindirimsel problem de var.
Bu akşam çok konuştu sanırım yem yemiyor yese bile şimdi dışkısı yem olarak çıkıyor kum aldım yulaf aldm yok yaniGüncel gelişmeleri yazarsınız o zaman.
@Ayhan OTÇUOĞLU @umitFB görürlerse ve yorum yaparlarsa iyi olur.
Yumurta havuç irmik karıştırıp vermeye çalışıyorumYem yememesi iyi değil mutlaka beslenmesi lazım. Çeşitli mamalar hazırlayın, yemi avcunuza koyup kuşa uzatın vs.
Kötü hep uyuyor kabarıyor dışkısı yemli kendi halinde kafesinde hersey var ama sonuç gene hüsranHocam Kuşunuz nasıl
O ağrıdan olabiliyormuş en iyisi dışkı tahlili yaptırınBence solunumsal bir hastalığı olabilir veterinere gidin. Kuyruğunu da bayağı düşük buldum.
Dışkı tahlili yapılırsa teşhis o kadar çabuk konulur tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz tarafından dışkısı yemli çıkıyorsa sindirim sorunu olabilirKötü hep uyuyor kabarıyor dışkısı yemli kendi halinde kafesinde hersey var ama sonuç gene hüsran