Delikanlımı herkes bir fikir ayrılığında gerçekten emin olamadım dişi diyenlerde var teşekkürlerMaşallah delikanlıya. Güle güle büyütün.
Ahaha yok yok cabbar olmasınMaşallah çok da güzel ismi cabbar olsun benim dişinin adı cafer![]()
Bu resimlere göre erkek.Delikanlımı herkes bir fikir ayrılığında gerçekten emin olamadım dişi diyenlerde var teşekkürler
Bakalım zamanla öğreneceğizBu resimlere göre erkek.
Meltem hanım sizle anlaşamıyoruz bak kuşun adını Cabbar koy kafeste yarasa gibi takılıyor hayvan öz benliğini unutuyorAhaha yok yok cabbar olmasın
Kuşu başkasından erkek niyetiyle almıştım eve gelince dikkatli baktım kız küveze aldım kulağına ezan okudum 3 sefer Cafer dedim hayvan benimsedi artık ismini
Yok yokMeltem hanım sizle anlaşamıyoruz bak kuşun adını Cabbar koy kafeste yarasa gibi takılıyor hayvan öz benliğini unutuyor
Tüylenmesini bekliyorum Müsam olacak onun adı alt komşu hüsamettin amcanın adıYok yoksiz bi tane daha alırsanız cabbar koyun benim 3 5 bişey var aklımda onlardan birini koyarım artık
![]()
Bu resimlere göre erkek.
Erkeklerde cere rengi mor veya mavi olur,dişilerde ise cerede beyazlık olur.Merhabalar. Uğur bey bu gaga tonu erkeklere mi ait. Ben bir mavilik görmediğim için ve bu rengi kahverengiye benzettigim için dişi diye düşündüm. Ama yavruların cinsiyetini belirlerken ne gibi bir yol izliyorsunuz? Bu ton kahverengi tonu değil mi?
Erkeklerde cere rengi mor veya mavi olur,dişilerde ise cerede beyazlık olur.