sametyildiz
Meraklı Üye
bunun aynısı benim bir kuşumda vardı sonra kötüleşti ve ötekinede bulaştı ikisinede bu tedaviyi uyguladım geçti çok şükür.sizede öneririm bende kuşların genel durumu iyi olduğu için tedavi etmemiştim ilk başta önemsiz sandım fakat öteki kuşuma da bulaşıp durum kötüleşince bir sorun olduğunu anladım.haftada bir defa değil iki günde bir kafes temizliği yapmanız gerekiyor.bütün ekipmanlarla birlikte.
uyguladığım tedavi;
açtığım konu;
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/sanirim-bir-sorunu-var.70699/
veteriner ne dediyse önce onu yapın işe yaramazsa bunu uygularsınız.ben veterinerin dediklerini yaptım ama bir verim alamadım.
Çok enteresan ayı sorunları yaşamışız nerdeyse başlarda sizde hasta mı değil mi çözememişsiniz. bende sizinki gibi şiddetli olmadı aldığımdan beri devam ediyor kusma vs olmadı ama endişe ettim bende .size veteriner ne önermişti ? tetramezatin güçlü bir antibiyotikmiş faydası olur umarım. Eğer olmazsa sizin yolunuza başvuracağım. Önerdiğiniz videoyu izlemiştim verilen ilaçlar yaşanabilecek her sıkıntı için verilmişti adeta aklıma yatmıştı ama önce veterinere gideyim dedim.