Vallahi bizim eve her sene en az 2-3 tane yavru yarasa giriyor. Ve ne hikmetse hepside benim odama geliyor. Bir gece uyuyorum baktım garipten pır pır ses geldi kulağıma. Bende biraz sayık uyuduğumdan hemen uyandım baktım uykulu uykulu kara birşey uçup duruyor. Dedim herhalde serçe felan girdi yazık pencereyi açayımda dışarı çıksın diye yatağımdan kalktım. Yatağımdan kalkar kalkmaz kulağımın dibinden pır dedi geçti. Lambayı yakmamla perdenin arkasına saklanması bir olmuş. Bende kapıyı kapattım odadan kaçmasın diye. Pencereyi açarken dolabımın arkasına gitti saklandı. Perdeyi açtım dolaba vurdum hafiften korksun uçsun diye aman yarabbim olaylar o an çığrından çıktı.. Birde ne göreyim bildiğin yarasa abooo hemen yatağa fırladım yorganı üzerime çektim bekliyom çıksın gitsin diye
Yatağın üzerinde bir o tarafa bir bu tarafa gitti geldi kalbime iniyordu vallahi
Neyse ki sonunda yorganı azcık ucundan kaldırmıştım kenarından bakıyordum ki uçtu gitti pencereden..
Her sene banko 2-3 tane giriyor.. Ama bu sene girmedi.. Pimapen yaptırdıktan sonra ızgarasını takıyorum öyle acıyorum pencereyi