esra esen Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 36 Tepkime puanı 2 6 Nis 2017 #1 Mubişime yeni bir salıncak aldım, çok sevdi, üzerine çıkıyor, kemiriyor. Boyalı ahşap olduğu için acaba boya mubişe zarar verir mi, zehirler mi?
Mubişime yeni bir salıncak aldım, çok sevdi, üzerine çıkıyor, kemiriyor. Boyalı ahşap olduğu için acaba boya mubişe zarar verir mi, zehirler mi?
Erdi_ÖZTÜRK Meraklı Üye Katılım 15 Eki 2016 Mesajlar 225 Tepkime puanı 51 6 Nis 2017 #2 esra esen' Alıntı: Mubişime yeni bir salıncak aldım, çok sevdi, üzerine çıkıyor, kemiriyor. Boyalı ahşap olduğu için acaba boya mubişe zarar verir mi, zehirler mi? Genişletmek için tıkla ... Şahsım adına konuşuyorum bu tür oyuncaklardan uzak tutmaya çalışıyorum, gayet o kadar iyi bi köşe hazırlamışsınız, o oyuncaktanda yapabilirsiniz daha doğalın bence
esra esen' Alıntı: Mubişime yeni bir salıncak aldım, çok sevdi, üzerine çıkıyor, kemiriyor. Boyalı ahşap olduğu için acaba boya mubişe zarar verir mi, zehirler mi? Genişletmek için tıkla ... Şahsım adına konuşuyorum bu tür oyuncaklardan uzak tutmaya çalışıyorum, gayet o kadar iyi bi köşe hazırlamışsınız, o oyuncaktanda yapabilirsiniz daha doğalın bence