İkisininde erkek olduğu ve 1-1.5 aylık oldukları söylendi. Cinsiyetleri hakkında fikriniz nedir? Ve sarı olan küçükmüş ondan tüyleri tam oturmamış bu bir sorun olur mu?
Mavi yetişkin erkek, sarı yavru dişi gibi. Ama tüyleri oturmamışlıktan çok kesilmiş veya diğer kuşlar tarafından hırpalanmış gibi duruyor. Bugün öğrendim yavru diye satmak için yetişkinlerin kanatlarını ve kuyruklarını kesebiliyorlarmış küçük gözüksün diye. Bir bak bence kanatlarını açıp ama mavinin yetişkin erkek olduğuna eminim alnında siyah çizgiler yok sarı da dişi sanırımArkadaşlar acil ona göre sahiplenicem yardımcı olur musunuz yavru dendi ikisinede ama emin değilim
Çok teşekkürler almaktan vazgectim yorumlar üzerineMavi yetişkin erkek, sarı yavru dişi gibi. Ama tüyleri oturmamışlıktan çok kesilmiş veya diğer kuşlar tarafından hırpalanmış gibi duruyor. Bugün öğrendim yavru diye satmak için yetişkinlerin kanatlarını ve kuyruklarını kesebiliyorlarmış küçük gözüksün diye. Bir bak bence kanatlarını açıp ama mavinin yetişkin erkek olduğuna eminim alnında siyah çizgiler yok sarı da dişi sanırım
Çok yardımcı oldunuz sagolun her yorum benim icin önemliydi benim hic fikrim yoktuTam anlamam ama tüyleri oturmayacak kadar yavru olsaydı gagasında siyahlık olurdu. Hırpalanmış ama henüz kızgınlığa girmemiş yetişkin dişi gibi geldi bana. Tabiki bir bilenin söyleyecekleri daha kıymetli ama şuan kimse yazmadığı için yazmak istedim.![]()
Anladım, iyi yapmışsın. Umarım en kısa zamanda tam kendine göre sağlıklı tatlı bir mubiş bulursunÇok teşekkürler almaktan vazgectim yorumlar üzerine
UmarımAnladım, iyi yapmışsın. Umarım en kısa zamanda tam kendine göre sağlıklı tatlı bir mubiş bulursun![]()