Bu kuşun hastalıgı ne olabilir ?

1 damla katarak versinler selcuk beyin önerisi gibi 1 damla yazacaktim 2 damla yazmisim pardon

Suan bu aldigimiz solisyonu eczane dekiler dediler ki insana bile bi damla kullan dedigimiz bi ilac bu kus icin 2 damla cok gelebilir demis bu ilaci tam olarak nasil versinler
2 damla demedim 1 damla dedim ve yarım suluğa katacağız ağzına değil. Çook az bir oran oluyor yani.

Ama Kullanıp kullanmamak sizin tercihinize kalmış hocam. Kuşun durumu kötü zaten ölürse iyottan öldü diye yorumlarsınız.

Son düzenleme:
Bu konuya göz atın isterseniz. İçinizde şüphe varsa

2 damla degil 1 yazacaktım kusra bakmayın kuş zaten ölmek üzere olmus cocuklar bakmamis yeni gördüm ben o kusu insAllah yine bir sey olmaz ama yapacak bir sey yok siz yardimci oldunuz tesekkur ederiz

Bu konuya göz atın isterseniz. İçinizde şüphe varsa

Bu kus 1 sene önce yem yerken ses cikartmaya basladi uctukdan sonra ses cikartmaya basladi ben dedim ki arastirmistim astim olabilir dedim bana güldüler insan mi bu diye 1 sene rahat gecti uzerinden suan kus bu halde

Bu kus 1 sene önce yem yerken ses cikartmaya basladi uctukdan sonra ses cikartmaya basladi ben dedim ki arastirmistim astim olabilir dedim bana güldüler insan mi bu diye 1 sene rahat gecti uzerinden suan kus bu halde
Astım olmayabilir. İyot belki düzeltecek onu.

Size eczanenin hazirladigi ilacin resmni atacagim smdi icindekinin rengi kahverengi gibi koyu

Tamam yarım suluğa 1 damla katıp versinler. Sabah yeni iyotlu su hazırlasınlar.

Son durum nedir? Evde okaliptüs çayı var mı veya nane?
200 ml(1 su bardağı) içme suyunu kaynatın. Kaynayan su birkaç dakika beklesin ilk sıcaklığı gitsin. Sonra içerisine 1 tatlı kaşığı kurutulmuş nane ekleyin. Ağzını kapatın. 5 dakika demlensin. Daha sonra süzün. Soğumaya yakın suluğuna koyun çayı içsin.Nefes açar ,solunum yollarını rahatlatır. Bir nebze olsun rahatlatır onu.

Ne gerekirse yaparız simdi arar söylerim bu dediklerinizi kus benim yanimda degil haber alir almaz buraya yazacagim dün cok kötüydü insAllah ölmemiştir

Kuş dişiye benziyor. Poposunu nazikçe kontrol edin yumurta sıkışması olabilir. Sert şişlik var mı kontrol edin.

Geri