kadriye balta
Meraklı Üye
1 damla katarak versinler selcuk beyin önerisi gibi 1 damla yazacaktim 2 damla yazmisim pardon
2 damla demedim 1 damla dedim ve yarım suluğa katacağız ağzına değil. Çook az bir oran oluyor yani.Suan bu aldigimiz solisyonu eczane dekiler dediler ki insana bile bi damla kullan dedigimiz bi ilac bu kus icin 2 damla cok gelebilir demis bu ilaci tam olarak nasil versinler
2 damla demedim 1 damla dedim ve yarım suluğa katacağız ağzına değil. Çook az bir oran oluyor yani.
Ama Kullanıp kullanmamak sizin tercihinize kalmış hocam. Kuşun durumu kötü zaten ölürse iyottan öldü diye yorumlarsınız.
Bu konuya göz atın isterseniz. İçinizde şüphe varsa6 ay önce kuşuma astım teşhisi konuldu. bu süreç içinde ilk teşhis konulduğunda baytril antibiyotik kullandık. nefesindeki kapı gıcırtı sesi geçti. 3 ay sonra tekrarladı tekrar baytril antibiyotik kullandım fakat nefesindeki ses geçmedi .bir ay sonrasında avil şurup ve tetradox antibiyotik kullanıldı hala düzelmedi sık sık krize giriyor. Tedavisi hakkında yardımcı olabilir misiniz
Astım olmayabilir. İyot belki düzeltecek onu.Bu kus 1 sene önce yem yerken ses cikartmaya basladi uctukdan sonra ses cikartmaya basladi ben dedim ki arastirmistim astim olabilir dedim bana güldüler insan mi bu diye 1 sene rahat gecti uzerinden suan kus bu halde
Astım olmayabilir. İyot belki düzeltecek onu.