Kuş tüylerini didikledikçe bunlar dökülüyor.Bunlar talaş parçacıkları değil mi?
Ben kepek göremedim.
korkmaz mıBanyo verin bence haftada bir gün en az.
ışıktan dolayı öyle gelmiştir sizeBunlar talaş parçacıkları değil mi?
Ben kepek göremedim.
Korkmaz alıştıkları zaman hoşlarına gidiyorkorkmaz mı
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaptırdim banyosunu korktu bayağı ama şimdi neşesi yerindeKorkmaz alıştıkları zaman hoşlarına gidiyorbu şekilde yaprak ve ılık su koyarsanız girerler.girmezlerse yağmur şeklinde direkt kuşa sıkmadan duş anlanmasını sağlayabilirsiniz.ceryanda kalmadığından emin olun.
Ekli dosyayı görüntüle 38172
ben banyo yaptıralı 12 gün olmuş banyo yaptırdığımdan beri 0 kepekBizimkinde de var galiba ben 2,3 günde bir banyo yaptırıyorum pek ilgi göstermiyor bende hafif hafif üstünden döküyorum korkutmamaya çalışarak ama ne kaşıntısı bitiyor ne tüyü, kafeste hep tüy var geldiğinden beri alalı 3 ay oldu bu arada
Ben 3 gün önce yaptırmıştım bu sabah yine yaptırdım hala kaşınıyor şu anda banyo suyuna birşey kattınız mı?ben banyo yaptıralı 12 gün olmuş banyo yaptırdığımdan beri 0 kepek
sirke kattım, birde masaj yaparak yikadim.Ben 3 gün önce yaptırmıştım bu sabah yine yaptırdım hala kaşınıyor şu anda banyo suyuna birşey kattınız mı?
Masaj yaparak derken bebek gibi yıkayamazsınız bunları o şekilde ölen bile var siz banyoluk takarsınız o isterse yapar veya bi kaba su koyarsınız o girer yaparsirke kattım, birde masaj yaparak yikadim.