Mert Can YALÇIN
Meraklı Üye
alır illaki cezasını, geçmiş olsun hocam takmayın kafaya neyse.
Daha önce alış veriş yaptığım için süreklide telle arayıp muhabbet ettiğimiz için şaka yapıyordur dedim. Zaten arabanın peşinden koşacak değilim elimde kozlar var şuan onları değerlendircem.dostum kopacak birşey yok.böyle durumlarda bazı insanlar donma etkisi yaşayıp olaya kayıtsız kalabiliyor.belli bir dakikadan sonra olaya yoğunlaşıyor
Aynen o...Geçmiş olsun öncelikle. Twitter hesabı Sera Alkan mı?
Daha önce alış veriş yaptığım için süreklide telle arayıp muhabbet ettiğimiz için şaka yapıyordur dedim. Zaten arabanın peşinden koşacak değilim elimde kozlar var şuan onları değerlendircem.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:06 --
Aynen o...
Polise bir kuş için gidilmez, gitmesini de doğru bulmama. Dediğim gibi mesele 1 kuş ve 3-5 ira değil. Yunus değilim tokaat atana diğer yanağımı çevireyim
Elimdeki koz neyse onu kullanıcam elbette. Hak aramamak tıpkı hırsızlık gibi günah bir durmdur, bende hakkımı anlayacakları dilden birazdan kullancam
Öyle elbette ama valla hiç uğraşamam polislerid uğraştırmak istemem. Kendi yöntemlerimle intikamımı alırım sıkıntı yok o konuda. Hem zaten o lavuğu kuş pazarında da kesin yakalarım.
Yakalayamazsam bile kendi yöntemem gayet uygun. giden 1 kuş olsun mühim değil, daha fazla kuş gitseydi zaten emniyetteki tanıdıklarımı da kulanır evine kadar girerdim onun. 1 kuşa karşın yapılacak en iyisi şuan ki yöntemim.
Zaten dediğim gibi mesele kuş değil zamanımın çalınması ve benden birşey çalmaları, maddi mesele değil. Allah bu dünyada zaten intikamını almış onlardan bir kuş çalacak kadar düşmüşler, daha da düşeceklerdir.