kussever3461
Paylaşımcı Üye
İnşallah bakalıminsallah şans meselesi![]()
![Gülümseyen gözlerle gülen yüz :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Ağzını eliyle kapatan yüz :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Gülümseyen gözlerle gülen yüz :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
İnşallah bakalıminsallah şans meselesi![]()
Evet göndericem yavrulardan belki bir takim olusturmayi düsünuyorum yada baska bir takim almayi. Kafes için bakicam ama çifthaneli ve alt tabani izgarali olandan alicamOzaman gönder ikisininde yeni çift al daha mantıklı uğraşmaya degmez
Bende 45 35 üretim kafesleri var altı çekmeceli temizliği çok pratik ondan tavsiye ederim
Kuşları değiştirdim konuşan kusumla eşi hariç diğer 6 taneyi verdim iki rainbow iki tane japones iki tane de Jumbo biri Teksas silik kanat diğeri tepeliden gelme perçemli üste de 250 nakit verdim iyi ticaret oldu galibainsallah şans meselesi![]()
Yavrudan takım yapmak bana daha mantıklı geliyor nedenseEvet göndericem yavrulardan belki bir takim olusturmayi düsünuyorum yada baska bir takim almayi. Kafes için bakicam ama çifthaneli ve alt tabani izgarali olandan alicam
Tanıdık olduğu için bisiler yaptı sağolsunGuzel almissin kuslari japonesler ve kanadi dantelli iyiymis![]()
Bakim duzeni kurup kuslar yerine alisinca baslarlar ciftlesmeye
@Merve000 kuşları değiştim buarada etiketlemek istedim fikirlerin nelerdir
Valla sizin kuşlar her gün değişiyor sanki, kafam karıştı en son hangi kuşta bırakmıştım konuyu@Merve000 kuşları değiştim buarada etiketlemek istedim fikirlerin nelerdirsadece konuşan kusum ve onun eşi bende
Haha evet bı turlu emin olamamaktan oluyor çok kararsız bir insanımValla sizin kuşlar her gün değişiyor sanki, kafam karıştı en son hangi kuşta bırakmıştım konuyu![]()
Aa doğru sarı kuşta kaldım en son. O da tatlı bir kuştu ve cinsiyeti kesindiHaha evet bı turlu emin olamamaktan oluyor çok kararsız bir insanımen son cremio falan vardı sarı erkek getirmiştim
sonra mahallemizde kuşçu var onu gördüm tesadüf cinsiyet sordum kuşların getir bakayım dedi kuşları götürdüm gösterdim sonra ordaki kuşları görünce aklım durdu yok boyle birşey maşallah kocaman kuşlar çok güzeller dedim benimde bunlardan edinmem lazım
sohbet muhabbet ikna ettim abiyi takasa ve 6 kuş verip 2 japones 2 Jumbo 2 de rainbow getirdim
ama sanırım daha değiştirmem pahalı kuşlar çünkü heryerde de bulunmuyor öyle kafama esti gidip takas yapım olmicak daha
ama aklımda show Jumbo kaldı onlardanda almak istiyorum ilerde bakalım kismet önce şunları bı oturtayim rayına inşallah
![]()
Evet ama yerli cekoslavak kuslardi bu kez daha iyi kuşlarım olsun istedimAa doğru sarı kuşta kaldım en son. O da tatlı bir kuştu ve cinsiyeti kesindisiz üretimhane mi açacaksınız neden bu kadar çok kuş aldınız
![]()
Yerli çekler bu dediğinizi duymasın, onlarda gayet iyidirlerEvet ama yerli cekoslavak kuslardi bu kez daha iyi kuşlarım olsun istedimyok keşke olabilse ama küçük çaplı üretim yapicam 4 5 takım yeterli
bu kuşların cinsiyette kesin kafam rahat o konuda ama bunlarda bebek japones ve jumbolar büyümelerini beklemem gerek
![]()
Haha yok onlar süper bakıcı doğurgan ona lafım yokYerli çekler bu dediğinizi duymasın, onlarda gayet iyidirlernedense sizde hiç büyümelerini bekleyecek bir izlenim almadım, bence siz gidip büyümüşüyle değişirsiniz
![]()
İyi bakalım inşallah güzel yavrular gelirHaha yok onlar süper bakıcı doğurgan ona lafım yoksiz bile cozdunuz beni
ama bunları bekliycem mecbur çünkü takımlar çok pahalı ve yavrudan alıp bakmak daha mantıklı yavru almak açısından hazır takımlar ortam değişince zor yavru veriyor özellikle jumbolar japonesler abi öyle dedi
![]()
Amin bakalım gelişme oldukça paylaşırımİyi bakalım inşallah güzel yavrular gelir![]()
Yuvalikta talaş granül benzeri birşey yoksa ayakları kaydığı için ayrılıyor düzelmesi için ayakları birbirine yakın bir şekilde ayağını acımayacak şekilde çok sıkmadan bağla kelepçe var birde nette satiliyordur ondanda alabilirsin düzelmesi için benim de olmuştu bir yavruda böyle erken fark edip bağlamıştı sikmdan ayağını düzelmişti maşallah nasıl büyümüşlerEkli dosyayı görüntüle 64174
Ilk 2 buyuk yavru. Buyuk yavrunun ayaklari carpik gibi sanki.