Dimi kabül etmeyebilir.
Aynen öyle çok az az çaktırmadan at eğer günlük kontrol ediyorsan
Dimi kabül etmeyebilir.
Aynen öyle çok az az çaktırmadan at eğer günlük kontrol ediyorsan
Hayırlı olsun bereketli üretimler.
Evt ilk kuluçkaları..
Sizinde hayırlısı olsn inşallah..çiftleşirken gördnz mü hiç çiftinizi?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:14 -->-> Daha önceki mesaj 14:35 --
Sağolun
Görmedim işte sıkıntı orda. İlk ikisi boş olsa da diğerleri en azından biri dolu olsa yeter bana
Anladm..al bendende o kadar..gerçi ben çok bakamıyorm evde kuşlar malüm biz sabah çıkıp akşam geliyorz belki görmeden çiftleşmiş yada çiftleşiyor olabilirler..inşallah sizinde öyledir..
hayırlı olsun maşallah
erkegin aynısından bendende var
maşallahh
İnşallah öyledirler. KEndime sevimli ton ton bi yavru çok istiyorum dişi erkek farketmez dişiler daha cana yakın oluyor erkekler fazla oyuncu
Eğitmek için erkekler ideal,inşallh bizde yavru istiyoruz bakalm..kardeşlerini bekliyenlerde çok hediye vereceğimiz yerler..
Benden de hediye yavru isteyen çok hakikaten artık sıralarını beklesinler ben bir tane alayımda. Eğitim konusuna gelince doğuştan huysuz bir yavru olmazsa ele ve insana alışmasında hiç bir sıkıntı olmaz zaten insan içinde büyüyeceği için dişinin tek kötü tarafı konuşmaz konuşsada çok uğraşmak gerekiyor çabuk unutuyor daha önce dişi kuş konuşturmuştum biraz ilgilenmedim hemen unuttu.
Maşallah hayırlısı olsun, benimkide 6 lamış bakalım nolcak bekle bekle dur