Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
18 Şubat'ta cumartesi günü 4 tane rainbow yumurtası getirmiştim kuşçu abi verdi takımı satmış yumurtaları kaydıracak kuş yok onlara show yumurtası vermiş bana verdi getirdim kontrol ettiğimde 2 si damarlanmis ama içinde ölmüştü soğuduğu için 2 tane de yavru yoktu ama birinin sarısı dağılmıştı ısı alıp soğuduğu için sanırım ben yinede kuşun altına koydum 2 yumurtadan 1 i dolmuş bugün 3. Günü damarlanma başlamış diğeri hala sarısı dağınık ondan birşey çıkmayacak ama yinede atmicam yavrulara yastık görevi görsün ve yumurta için yavruları ısıtmaya yatmaya devam etsin diye oda çıkarsa rainbow yumurtası toplam 8 yavru olacak inşallah güzelce bakabilir 🤲 rainbowu kendime ayiricam satmicam ilerde yanına eş alırım rainbow üretimide yapicam bu vesile ile inşallah 🤲☺️
@Air213
Evet koy yastik gorevi gorur dolu olanda cikar. Benim 1. yumurta catlamis ama ses yok yarin cikacak buyuk ihtimal 3. de yumurtlamisti yarin bakcam.

Bende kuslar kalorferli bir odada duruyor 21 derecede, tasiyacagim yerde isinmiyor gece 2 3 dereceye dusuyor hava oyuzden daha bekliycem hemde yumurtalar var isitamaz.
Benimde öyleydi yine kaloriferli yerde ama.orayo yakmiyorum burada havalar çok soğuk deil şuan kuşların keyfi yerinde yumurtalar sıcak sıkıntı yok çok şükür buraya almaya mecbur kaldım birazda gerçekten çok ses oluyordu misafir geldiğinde bizde otururken sesten sorun oluyordu orada daha güvende olurlar diyede düşündüm ve dediğim gibi kuş arttirmayi düşünüyorum bizim yanımızda kalsalar yapamazdim bu şekilde daha iyi oldu inşallah sorun çıkmadan devam eder iki yumurtadan iyice ses geliyor çatlak baya büyümüş sabaha çıkarlar diye düşünüyorum en geç

Evet koy yastik gorevi gorur dolu olanda cikar. Benim 1. yumurta catlamis ama ses yok yarin cikacak buyuk ihtimal 3. de yumurtlamisti yarin bakcam.
Aynen inşallah o rainbow yumurtası da çıkar onunda üstüne yatma tarihi 8.yumurtasi ile pes peşe 17 o 18 rainbow yumurtası çok istiyorum çıkmasıni 🤲
Yarına çıkar inşallah bende sabaha bekliyorum iki tane birden çıkacak gibi ikisindende ses geliyor çünkü Hayirlisi bakalım yarın buralari bebek fotosu saracak inşallah 🤲☺️

Benimde öyleydi yine kaloriferli yerde ama.orayo yakmiyorum burada havalar çok soğuk deil şuan kuşların keyfi yerinde yumurtalar sıcak sıkıntı yok çok şükür buraya almaya mecbur kaldım birazda gerçekten çok ses oluyordu misafir geldiğinde bizde otururken sesten sorun oluyordu orada daha güvende olurlar diyede düşündüm ve dediğim gibi kuş arttirmayi düşünüyorum bizim yanımızda kalsalar yapamazdim bu şekilde daha iyi oldu inşallah sorun çıkmadan devam eder iki yumurtadan iyice ses geliyor çatlak baya büyümüş sabaha çıkarlar diye düşünüyorum en geç
Evet simdi yer varsa kuslari cogalta bilirsin.

Aynen inşallah o rainbow yumurtası da çıkar onunda üstüne yatma tarihi 8.yumurtasi ile pes peşe 17 o 18 rainbow yumurtası çok istiyorum çıkmasıni 🤲
Yarına çıkar inşallah bende sabaha bekliyorum iki tane birden çıkacak gibi ikisindende ses geliyor çünkü Hayirlisi bakalım yarın buralari bebek fotosu saracak inşallah 🤲☺️
Insallah cikar cok guzel oluyor rainbowlar. Benim yumurtadan ses gelmiyor daha ama catlamis hafiften icinde hareket var yarin cikar. Tuylenince artik foto atariz :)

Evet simdi yer varsa kuslari cogalta bilirsin.
Evet burası birazdaha müsait 5 6 çifte çıkarmayı düşünüyorum 1 takım rainbow 1 takım show ama show u kendi yavrularimdan yapicam nasip olursa eğer olursa bir takımda japones düşünüyorum ama ona çok emin değilim belki yine rainbow yaparım çünkü japonesin piyasası pek yok rainbow daha çok tutuluyor

Insallah cikar cok guzel oluyor rainbowlar. Benim yumurtadan ses gelmiyor daha ama catlamis hafiften icinde hareket var yarin cikar. Tuylenince artik foto atariz :)
Amin evet özellikle mavi ve morlar☺️ çıkar yarın akşama kadar seninkide ben ara ara bakıyorum belki çıkış anını yakalarım diye ama henüz çıkmadılar 🤭 böylede atarız ilk yavruları ve hepsi çıktıktan sonra ben çok seviyorum o et gorutusunu bile çok mutlu ediyor ☺️ tuylenince tabiki nasip olursa inşallah onuda paylaşırız 🤲☺️

1. yumurtadan ses gelmeye basladi aksama dogru cikar. Ben japones almayi dusunuyorum ama yavru bakiciligi ve en cok kac yavru verir hic bilgim yok.

1. yumurtadan ses gelmeye basladi aksama dogru cikar. Ben japones almayi dusunuyorum ama yavru bakiciligi ve en cok kac yavru verir hic bilgim yok.
Benim yavru çıktı öğlen diğer yumurtadanda ses geliyor yavru ötüyor çatlatmis yumurtayı oda yarın sabaha çıkar en geç gibi duruo bugün 17. Gününde
Japones için üretimi zor diye duymuştum zahmetliymis ama denenebilir bence çok güzeller

Benim yavru çıktı öğlen diğer yumurtadanda ses geliyor yavru ötüyor çatlatmis yumurtayı oda yarın sabaha çıkar en geç gibi duruo bugün 17. Gününde
Japones için üretimi zor diye duymuştum zahmetliymis ama denenebilir bence çok güzeller
Benim 1. yavru bir saat once cikti. Evet guzeller ama cok zahmetliyse bu takimla devam etmekte guzel yavrularin renkleri guzel geliyor tum yavrulari gonderdim gri disi haricinde.

Masallah hosgeldi güzellik ☺️
Evet bende oyuzden bulaşmak istemedim rainbow üretimi kolay diye onu denemek istiyorum çok bakıcı oluyorlar genelde
Maşallah iyi olmuş o gri çok güzel güzel bir erkekte ayirdimmi tamamdır ☺️
Ben bu takımdan yavru ayirmiyorum yerli cekoslavak oldukları için ama rainbow Teksas erkek ve perçemli dışı ve show jumbolar dan ayiricam mutlaka yavru alırsam eğer inşallah 🤲
Benim 1. yavru bir saat once cikti. Evet guzeller ama cok zahmetliyse bu takimla devam etmekte guzel yavrularin renkleri guzel geliyor tum yavrulari gonderdim gri disi haricinde.

@Air213
İkinci yavruda gece çıkmış kabuk yuvada daha ıslaktı yeni çıkmış az bır zamanla kaçırdım çıkış anını maşallah iki oldular kaldı 6 ☺️

Ekli dosyalar

• IMG_20230222_040448-min.jpg
    IMG_20230222_040448-min.jpg
    822.9 KB · Görüntüleme: 16

Ekli dosyalar

• IMG_20230223_013707.jpg
    IMG_20230223_013707.jpg
    489.1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20230223_013124.jpg
    IMG_20230223_013124.jpg
    568 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20230223_013206.jpg