blackeaglemurat
Meraklı Üye
Tabi bunun dışında kafesle ilgili direk bir soru varsa onları da cevaplayabilirim.
Şuan 1 çiftim var 2 çifte çıkarmayı düşünüyorum onlarla uğraşmayı ilgilenmeyi seviyorum evde toz olunca evdekilerden sıkıntı oluyor ama bu kafes hoş duruyor 1 mt yükseklikte bir dolabın üstüne koymayı düşündüm bazı yorumlar gördüm tel ile pvc arasına ayakları sıkışabilşyormuş ve yuvalık yükseklik azmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Profil resmindeki kuslari elden cikardiniz miŞuan 1 çiftim var 2 çifte çıkarmayı düşünüyorum onlarla uğraşmayı ilgilenmeyi seviyorum evde toz olunca evdekilerden sıkıntı oluyor ama bu kafes hoş duruyor 1 mt yükseklikte bir dolabın üstüne koymayı düşündüm bazı yorumlar gördüm tel ile pvc arasına ayakları sıkışabilşyormuş ve yuvalık yükseklik azmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Profil resmindeki kuslari elden cikardiniz mi
1 metrelik bir dolabın üstüne konduğunda yükseklik olarak sıkıntı olmayacaktır. Tel ile pvc arasına ayak sıkışması filan hiç rastlamadım çok istisnai bir durumdur takılma bence. Yuvalık yüksekliğine gelince evet yuvalık giriş yüksekliği tel kafeslere göre daha engin. Fakat kafes yüksekte olursa bunun çok sorun olacağını sanmam. Ama dediğim gibi kapalı bir kutu içinde kuşlarını izlemekle, etrafı açık bir kafeste kuşlarını izlemek en azından benim için seyir zevki açısından birbirinden farklı. Ben tel öneririm. Fakat temizlik önemli bir sorun ve önceliğin ise de bu kafesler tel kafeslere göre daha kullanışlı.
Guzel kuslartel kafesten daha iyi verim aliniyor diye işitmistim ayrica yaz doneminde bu kafesler sicak olur salmaya almaniz lazim kuslari