Tamam yaparımLargopen kullanıcaksan; bir su bardağı suya 20 damla (yarım ml sanırım) karıştır, bütün gün içsin o suyu. Ve hergün tazele.
Tamam yaparım
Probiyotik olarak muhabbet kuşlarında hamur mayası kullanıyorum ondada kullanayım mıBu tedaviyi bir hafta uygulaman lazım. Daha sonra multivitamin ve probiyotik takviyeside yapabilrsin birer gün.
Probiyotik olarak muhabbet kuşlarında hamur mayası kullanıyorum ondada kullanayım mı
TamamdırÇok etkili değil ama kullanabilirsin faydası olur.
Hocam dediğiniz ilaçların hiçbirini bulamadım maalesef aynı etkide farklı bir ilaç onersenizHayır o olmaz. Amoksisilin veya Siprofloksasin etken maddeli bir ilaç olması gerekiyor. En kötü Sefiksim veya doksisiklin etken maddeli ilaçlarda olur.
Bir tane nöbetçi eczaneden LARGOPEN 250 mg/5 ml 80 ml toz şurup (Amoksisilin Trihidrat) veya CIPRO 250 mg tablet (Siprofloksasin) al. Yada amoksisilin veya siprofloksasin etken maddeli herhangi bir ilaç bul. Çevrende kimsede yokmudur?
Klamoks bildum oda amoksisilin ancak 1000 mg onun ölçeği nasıl olsunGelişmeleri yaz mutlaka. Tedaviden sonra durumuna bakalım. Bu hastalığın bir ilacı daha var, eğer düzelme olmazsa onu mutlaka kullanmak gerekiyor.
Klamoks bildum oda amoksisilin ancak 1000 mg onun ölçeği nasıl olsun
Güncelleme kuşta henüz hiç düzelme yok ufaktan ishalde oluyor maalesef
Konuya cevap geldiğinden beri veriyorum ilaç
Güncelleme kuş bugün öldü abilerim yanıtlarınız için teşekkür ederim