Ceydailker
Paylaşımcı Üye
Deterjandan kastım bu arada çamaşır suyu değil ben bulaşık deterjanı kullanıyorum yıkarken bol suyla duruluyorum
Hhahhaa Fairy reklaml gibi olmuşFairy kullana bilir siniz ben fairy kullanıyorum ama ağır bir temizlik yapılacaksa çamaşır suyu da kullanılır iyice durulamak şartı ile kokusu bizi bile etkiliyor
Maalesef öyle oldu birde Aloe Vera lı olan var o çok iyiHhahhaa Fairy reklaml gibi olmuş
Tabii ki ama içim rahat etmiyor benim sirke ileEn güzel temizlik sirkedir her daim kimyasal olmayan
Hahahha Allah ım ya komedi ya dayayın kafesi kaynar suyun altına üstünede bir kova sirkeli su dökü sonrada kurulayın miss işte misssMaalesef öyle oldu birde Aloe Vera lı olan var o çok iyi
Diğerleride kimyasal çok iyi arındırmak lazımTabii ki ama içim rahat etmiyor benim sirke ile
Önce den çamaşır suyu kullanıyordum içim çoook rahattı öyle iyice durulardım ama Fairy e geçtim memnunumHahahha Allah ım ya komedi ya dayayın kafesi kaynar suyun altına üstünede bir kova sirkeli su dökü sonrada kurulayın miss işte misss
Kesinlikle ama iyice arındırdığıma eminimDiğerleride kimyasal çok iyi arındırmak lazım
Fairy den şaşmamFairy kullana bilir siniz ben fairy kullanıyorum ama ağır bir temizlik yapılacaksa çamaşır suyu da kullanılır iyice durulamak şartı ile kokusu bizi bile etkiliyor
Bende apex bit spreyi var kuşumun üstüne hiç sıkmadım ama kafes temizliği yaptıktan sonra kafese tüneklere sıkıyorum sonra bir süre bekliyorum o halde sıkmayayım mı bundan sonra?Oraları güzelce dezenfekte edin bitler tünek uçlarını kafesin köşelerini mesken tutarlar
Kuşa sıkılması iyi değil ama kafese sıkılınca da illa ki kuşu etkileye bilir solunum yollarınıBende apex bit spreyi var kuşumun üstüne hiç sıkmadım ama kafes temizliği yaptıktan sonra kafese tüneklere sıkıyorum sonra bir süre bekliyorum o halde sıkmayayım mı bundan sonra?
Bir daha sıkmam ama ben hala spreyin içinden nasıl bit çıktı anlamadım çok korktum :/Kuşa sıkılması iyi değil ama kafese sıkılınca da illa ki kuşu etkileye bilir solunum yollarını
Tarihi geçmiş ya etkisini yitirmiştirBir daha sıkmam ama ben hala spreyin içinden nasıl bit çıktı anlamadım çok korktum :/