Arkadaşlar lütfen yardım edin. Ben onu kuşa kaç kere sıktım. Aldığım petshop özenle bunu önerdi o yüzden hiç son kullanma tarihine bakmadım. Son kullanma tarihi 2018. Kuşun üstünde kırmızı kırmızı ve gri şeyler yürüyor. Ne yapicam yardimm
zaten bit spreyi kullanmamanız gerekirdi.markası ne?Arkadaşlar lütfen yardım edin. Ben onu kuşa kaç kere sıktım. Aldığım petshop özenle bunu önerdi o yüzden hiç son kullanma tarihine bakmadım. Son kullanma tarihi 2018. Kuşun üstünde kırmızı kırmızı ve gri şeyler yürüyor. Ne yapicam yardimm
Neden hocam benimde cennet papağanım için önermişlerdi kaşıntısı geçmemişti zaten.zaten bit spreyi kullanmamanız gerekirdi.markası ne?
kuşta astıma ve körlüğe sebep oluyor.attığım yazıda hepsi vardı.Neden hocam benimde cennet papağanım için önermişlerdi kaşıntısı geçmemişti zaten.
Bakacağım hocam yazıya kaydettim.Neden satıyorlar peki sadece rant mıkuşta astıma ve körlüğe sebep oluyor.attığım yazıda hepsi vardı.
Petshopların amacı dediğim gibi para kazanmak hayvanın canı önemli değil onlar içinBakacağım hocam yazıya kaydettim.Neden satıyorlar peki sadece rant mı
Vilmectin ense damlasını satamıyorlar değil mi . Nereden temin edilir bu damla.Petshopların amacı dediğim gibi para kazanmak hayvanın canı önemli değil onlar için
Sirkeli su yap kuş kendi yıkansın
BioAviCare verdi onu aldım ilk kafesi bir güzel temizledim sonra kuş kafeste değilken kafese sıktım. Kuşu koyucam şimdi ona da sıkıcam. Bir yanlışım yok dimiPetshoplar maalesef kalitesiz ürünler önerip satar onlar işin para kısmında vilmectin ense damlası var ondan kullanmanız gerek
Bitlerin hepsi bunun içinde çıktı
Bitli hayvan. Ne yapmam gerekzaten bit spreyi kullanmamanız gerekirdi.markası ne?
İçir demedim ki ben kuşun yıkanmasında sakıca yok sirkenin içmesinin zararını biliyorum ama sirke dezenfekte için kullanlr bişey yok bunda
Kuşlarınıza Elma Sirkesi Vermeyin!!
🚨SİZLERİ BİLİNENİN AKSİNE KUŞLARDA ELMA SİRKESİ KULLANIMI KONUSUNDA UYARMAK İSTİYORUM ☠️...🚨ÖNEMLİ YAYIN🚨 Elma sirkesi papağanların sindirim kanalını asidiyife eden özelliğe sahiptir...Eskiden bu özelliğinden dolayı kuşların sindirim kanalındaki maya ve bacterilerin üremesini...www.muhabbetkusu.com.tr