Yoo değilim ilk yazım kuşlarımla ve ilk defa bakıyorum bit sorunu olan kişiler çok zorlanıyormuş yazdım zaten ben sıkı sıkıya araştırıyorum ve bazı yerlerde kullan bazı yerlerde kullanma denildi bu yüzden ikisinide derinlemesine sorguluyorum firma sahibi fln olsaydım ne olacağını daha iyi bilirsim ve forumlara fln ihtiyaç duymazdımTuhaf bir şekilde çoğu konunun altına bu konuyla ilgili soru yazmışsınız, firma sahibi falan mısınız anlayamadım açıkçası
Sürekli dediğimizi aksini söyleyince düşündürüyor insana, sözün kısası kuşunuzu seviyorsanız kullanmayınYoo değilim ilk yazım kuşlarımla ve ilk defa bakıyorum bit sorunu olan kişiler çok zorlanıyormuş yazdım zaten ben sıkı sıkıya araştırıyorum ve bazı yerlerde kullan bazı yerlerde kullanma denildi bu yüzden ikisinide derinlemesine sorguluyorum firma sahibi fln olsaydım ne olacağını daha iyi bilirsim ve forumlara fln ihtiyaç duymazdım
Tamam ben iyisi dikkatli olarak kullaniyim az kullaniyim hem bir tarafın dediğini hemde diğer tarafın dediğini yapiyimSürekli dediğimizi aksini söyleyince düşündürüyor insana, sözün kısası kuşunuzu seviyorsanız kullanmayın
Kullanmayın onun yerine zemine kağıt havlu koyarak takip edebilirsiniz.Birde tedbir amaçlı kullanırsak ne olur
Ozzy derm nasıldır hocamPiyasada bir sürü bit spreyi var. Kalitelisi olan "ARDAP" orijinalini bulmak gerek. Tek kuş besleyenler için büyük ve pahalı.
Yemlikleri ve suyu çıkartın. Kafese 30 cm mesafeden tutun. kolunuzu oynatarak 2-3sn basarak sıkın. Hem kafese hem kuşa gelir. Gözüne de kaçmaz.
Geçmiş olsun.
Ardap bulamadım hep ozzy derm varPiyasada bir sürü bit spreyi var. Kalitelisi olan "ARDAP" orijinalini bulmak gerek. Tek kuş besleyenler için büyük ve pahalı.
Yemlikleri ve suyu çıkartın. Kafese 30 cm mesafeden tutun. kolunuzu oynatarak 2-3sn basarak sıkın. Hem kafese hem kuşa gelir. Gözüne de kaçmaz.
Geçmiş olsun.
TamamdırKullanmayın onun yerine zemine kağıt havlu koyarak takip edebilirsiniz.