Limon boncuk
Meraklı Üye
Muhabbet kuşlarıma bit parazit spreyi aldım malum havalar sıcak ve bizim kuşlar avuca alınmaktan hoşlanmıyor acaba almadan direk sıksam ve yüzüne gelirse ne olur
Herhangibi bir zararı yok diye biliyorumSprey kullanmayın yararından çok zararı var sirkeli su ile fis fis yapın daha iyi
Sprey kullanmayın zararlı, göze gelirse kuş neşelenecek değil tabiikide herşey olabilir.Muhabbet kuşlarıma bit parazit spreyi aldım malum havalar sıcak ve bizim kuşlar avuca alınmaktan hoşlanmıyor acaba almadan direk sıksam ve yüzüne gelirse ne olur
Göze gelmeden sıksam ona dikkat ederek iyice emin olmak istiyorum kimisi korunma ve tedavi için kullanılabilir diyor kimi tedavide kullanılabilir diyor kimi ise kullanma diyor hangisi doğru anlayamoyorum lütfen açıklama yaparsanız iyi olur kutusunda herhangibi yan etki yok diyorSprey kullanmayın zararlı, göze gelirse kuş neşelenecek değil tabiikide herşey olabilir.
Başka yerlerde tüy güzelleştiriyor sadece yazan bike olmuş zararlarda alerjiyemi sebeb oluyor sadece üzerinde yan etki yok yazıyorKim sprey sıktıysa illa ki konu açıyor, bende sıkmamanız taraftarıyım, zehirlenme halsizlik ishal yüzlerce sonucu olabilir, sirkeli su en iyisidir
Üreten kişi üzerine olumsuz bişey yazmaz zatenBaşka yerlerde tüy güzelleştiriyor sadece yazan bike olmuş zararlarda alerjiyemi sebeb oluyor sadece üzerinde yan etki yok yazıyor
Tedbir amaçlı sağlıkla kullanabileceğiniz şeyi söylüyoruz fakat spreyde diretiyorsunuzBirde tedbir amaçlı kullanırsak ne olur
Kullanmayın. Göze gelmese bile sprey kullanmamak en iyisi.Göze gelmeden sıksam ona dikkat ederek iyice emin olmak istiyorum kimisi korunma ve tedavi için kullanılabilir diyor kimi tedavide kullanılabilir diyor kimi ise kullanma diyor hangisi doğru anlayamoyorum lütfen açıklama yaparsanız iyi olur kutusunda herhangibi yan etki yok diyor
Onlar denetleniyor diye biliyorumÜreten kişi üzerine olumsuz bişey yazmaz zaten
Yan etki olarak ne olyur ve hangi soreyde oluyor ozzy derm için var mıKullanmayın. Göze gelmese bile sprey kullanmamak en iyisi.
Yan etki değil, kuş rahatsız olur korkar ve gözüne her an gelebilir, banyo ettirin veya ense damlası kullanın.Yan etki olarak ne olyur ve hangi soreyde oluyor ozzy derm için var mı
O değilde siz neden sürekli bit spreyini savunuyorsunuz anlayamadım.Yan etki değil, kuş rahatsız olur korkar ve gözüne her an gelebilir, banyo ettirin veya ense damlası kullanın.
Sizde neden yazdıklarımı okumuyorsunuz bazı kaynaklar kullan diyor bazıları kullanma diyor ve bende daha iyi anlamak için sorguluyorum ve savunmuyorum sadece ne yapılmalı diye sıkı bir şekilde araştırıyorumO değilde siz neden sürekli bit spreyini savunuyorsunuz anlayamadım.
Ense damlasını veterinerler kullanıyor sanırımYan etki değil, kuş rahatsız olur korkar ve gözüne her an gelebilir, banyo ettirin veya ense damlası kullanın.