Maşallah yavru var mı hazırlık mıMaşaallah diyelim lütfen [emoji4]
Yumurta var gün sayıyorum inşaallahMaşallah yavru var mı hazırlık mı
İnşallah sağ salim çıkıp büyürlerYumurta var gün sayıyorum inşaallah
İnşaallah sağolun [emoji4]İnşallah sağ salim çıkıp büyürler
Resimdekiler benim değilSizin fotoda japonese var sizin mi
nir de sulukta duruyor göğsü hep su oluyor napayım hasta oluabilirResimdekiler benim değil
Kafesi cereyan olan bir yerde değilse birşey olmaz serin olduğu için orada duruyor olabilir akşam gece uyurken ışığı açın tüneğin üzerine gelince ışığı birden kapatın gece bir kaç gün tekrar edin bunu tünekte uyumaya alışır korkmadığı sürecenir de sulukta duruyor göğsü hep su oluyor napayım hasta oluabilir
kafese birden alıştı ama bana çok kızdı çok fazla ısırıyor dışarı çıkardım geri girdi tünekte yemlikte duruyor ama gizlice suluğun üstüne çıkıyorKafesi cereyan olan bir yerde değilse birşey olmaz serin olduğu için orada duruyor olabilir akşam gece uyurken ışığı açın tüneğin üzerine gelince ışığı birden kapatın gece bir kaç gün tekrar edin bunu tünekte uyumaya alışır korkmadığı sürece
Serin olduğu içindir düzelirkafese birden alıştı ama bana çok kızdı çok fazla ısırıyor dışarı çıkardım geri girdi tünekte yemlikte duruyor ama gizlice suluğun üstüne çıkıyor
yerdeki gazeteye su döküldü değiştirmem gerekir miSerin olduğu içindir düzelir
Sudan sorun olmaz kurur dışkıya dikkat edin sadece dışkı ayaklarına bulaşmasınyerdeki gazeteye su döküldü değiştirmem gerekir mi