D
darksun
Guest
Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Öncedende kuş beslemiştim ama baya zaman oldu beslemeyeli.
Dün 1.5 aylık bir çift muhabbet kuşu aldım.
Öncelikle kafesini yatay telli değilde dikey telli almısım o an dikkat etmemişim ve değiştirme gibi bi imkanım yok şuanda bi zararı olurmu yada onları rahat ettirmem için ne yapmam gerekir bu kafeste.
Birde bi yerde akvaryum olan yerden kus almayın die okumustum.Şimdi kuslarım akvaryumun üzerinde duruyor bir zararı olurmu.akvaryumda balık yok zaten suyunu boşaltayımmı yoksa kalsınmı bu şekilde.
Bir diğer sorumda kafeste bi hafta kapalı kalmaları yeterlimidir.Kendime alıştırmaya ne zaman baslamalıyım.
Şimdiden teşekkürler.
Resimleri bunlar ışıktan dolayı biraz puslu çıktı sanırım
Öncedende kuş beslemiştim ama baya zaman oldu beslemeyeli.
Dün 1.5 aylık bir çift muhabbet kuşu aldım.
Öncelikle kafesini yatay telli değilde dikey telli almısım o an dikkat etmemişim ve değiştirme gibi bi imkanım yok şuanda bi zararı olurmu yada onları rahat ettirmem için ne yapmam gerekir bu kafeste.
Birde bi yerde akvaryum olan yerden kus almayın die okumustum.Şimdi kuslarım akvaryumun üzerinde duruyor bir zararı olurmu.akvaryumda balık yok zaten suyunu boşaltayımmı yoksa kalsınmı bu şekilde.
Bir diğer sorumda kafeste bi hafta kapalı kalmaları yeterlimidir.Kendime alıştırmaya ne zaman baslamalıyım.
Şimdiden teşekkürler.

Resimleri bunlar ışıktan dolayı biraz puslu çıktı sanırım

Moderatör tarafında düzenlendi: