Ali Alp ÇOŞAN
Emektar Üye
MaşAllah
Teşekkürler
MaşAllah
açıklamalı kafes düzeni çok iyi olmuş çözemeyecektim yoksa Maşaallah bicirike afiyet olsun
Sosu şöyle yap;
1 çay kaşığı tp(tepeleme) irmik
1 çay kaşığı tp pirinç unu
3 cici bebe
1 tutam tarçın 1çimdik
Daha az havuç
1 yumurtaya bu karışımdan benimki gibi kıvama gelene kadar koy bakalım
Gerekirse içine yem karıştır ,yemliğini al oradan yesinler..
Bence hamurlaştıran pirinç unu ama tutturmuşsan kıvamı sorun yok ben irmikle unu az tutup bebe bisküvisini 2-3 atıyorumdün benim yaptığımda hamur gibiydi . Şimdi bir daha denedim havucun suyunu aşdım peçeteyle sonra yumurtayı rendeledimi sonra 1 yemek kaşığı irmik döktüm karıştırdım ondan sonra unu 1 yemek kaşığı attım ama bu daha fazlaydı irmiğe göre daha tane tane olmasını sağladı . Bebe büskivisinide en son ezip atın derim hamurlaşan o .
Önceliği fazla miktarda pirinç ununa verin kurutsun taneleştirsin en son bebe büskivisi atın hamur olmaya sebep gösteren o 2. de çözdüm rahat yiyebiliyorlar şimdi
Maşallah Alp
Hiç buzdolabına koymadım çabuk bozulabiliyor,6 saatten sonra çöpe döküyorum artanıMamanin fazlasini buzdolabinda mi muhafaza ediyorsunuz ?
Teşekkür ederim serkan abi Tek ümidim erkeğin çok yaşlı olmaması ve harekete geçmesi,dişim iyice kızıştı erkeğin üzerine üzerine gidiyor o kaçıyor erkek de kızışsa olucakMaşallah Ali kuş bomba gibi inşallah yakın zamanda alırsın yavrularını ama benim en başta söylediklerimi dikkate al !!
Mama kıvamı gayet güzel..