muhabbetçi
Paylaşımcı Üye
çeresi mavi değilmi
MAVİ VE PEMBEMSİ GİBİ DURUYOR MASMAVİ DEĞİL AÇIK MAVİçeresi mavi değilmi
YANİ 2 AYLIKTAN BÜYÜK MÜo zaman ergendir
PEKİ ŞİMDİDEN YANINA BİR ARKADAŞ ALSAM NASIL OLURKesinlikle 2 aylıktan büyük alın çizgileride kaybolmuş
AYNI TÜR MÜ ALMALIYIM PEKİ AYNI RENK FALAN ALMAM GEREKYOR MUon numara olur
ANLADIM DOSTUM BEN GİDİP SEÇSEM OLMUYOR YANİdaha sonra erkek kuşunu üretimhane veya petshop a götür ve dişilerin bulunduğu salmaya at kuşun hangisiyle anlaşırsa onu al eve getir
TABİİ BUYRUNöyle de yapabilirsin eğer öyle yapacaksan açıklama yapayımmı
DEDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM TÜNEKLERİ HALLETTİM PEKİ YA ÇİFTLEŞİRLERSE BAŞ EDEBİLİRMİYİM Kİİdediğim gibi önce tünekleri kamen in dediği gibi ayarla daha sonra yani yarın bir yuvalık al ve kafesine tak yuvalığı taktıktan 10-15 gün sonra mümkünse kızgın bir dişiyi getir erkeğin yanına at ve sabırla beklemeye başla
YANI YUMURTLAMALARI SONRA YAVRULAR FALAN BİLDİĞİNİZ GİBİ MEŞAKATLİ İŞ YANİ CAN İLE UĞRAŞMAK ZOR CESARETİM OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUMAnlamadım baş edebilirmiyim derken
HAHAHAHAHA İYİYDİ PEKİ HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İSMİNİZİ VE NUMARANIZI ALABİLİRMİYİM BİRŞEY OLDUĞUNDA SİZİ RAHATSIZ ETSEM OLUR MUwalla doğum kontrol hapı kullandıracak halin yok yavru zamanıda kafes temizliğine dikkat edecen yemlikleri daha sık dolduracan bide mamayı arttıracan hepsi bu