M
Mana
Guest
maşallah 41 kez çok güzeller en sondaki yavruya bayıldım çok tatlı bir kuş olacak paylaş arada resimlerini böyle kardeşim güzel oldu
Kuşlarınız çok iyi ve güzellerde , sizin foto çekicem diye kuşları avucunuzda sıkıştırmanız çok hoşuma gitmedi. Düşünsenize biri sizi avucunuzun içinde bastırarak sıkıştırarak tuttuğunu. ve bu tutma sırasında herhangi bir kaçma girişiminde bir yerlere vurabileceği de hesaba katılırsa çok sakıncalı bir durum ortaya çıkar...
maşallah kuşlarınız çok güzel
Masallah kuslariniz cok guzel. Heleki beyaz disi harika guzel yavrular aldiginiza eminim
Teşekkürler beyaz dişili çift elime yeni geldi. Ben yavru almadım henüz. İnşallah oda olur bir gün
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maşallah 41 kez çok güzeller en sondaki yavruya bayıldım çok tatlı bir kuş olacak paylaş arada resimlerini böyle kardeşim güzel oldu
kaybetim derken öldümü yoksa evden mi kaçti. beyaz kuşunuz cok güzelmiş. bu arada.
inşallah seninle beraber uzun bir ömür geçirirler büyümüş tamamen tüylenmiş hallerini de görmek kısmet olur bize umarım adı var mı bilmem ama fındık gibi fındık dicem ona bundan sonra
Cidden beyaz goz alici herkez beyazi begeniyor digerleride guzelde beyaz hepsini guzelligini ele almis durumda
Masallah diyelimde nazar degmesin
Çok tatlılar Maşallah
maşallahları var hepsinin