Berkay bey dediklerinize sonuna kadar Katılıyorum ve Ayrıntılı Açıklamalar Için size tşk ediyorum,kuşuma Baytril vermedim ama veteriner Baytril düşündü ben daha hafif bir ilaç var mı?diye söyleyince daha düşük dozlu bir ilaç vereyim dedi,bu kuşum üzerinde bu hastalık türünde biraz Tecrübe edindim beni tedirgin eden kuşu alırken bir sorunu olmayıp bir gece de yani ceyrana maruz kalmadan nasıl hastalık belirtisi olmasıydı,kuşların yer değişikliğine bağlı yaşamış olduğu stres kuşlarımızı hasta bile edebiliyor,halbu ki başında b vitamin kompleks bir vitamin kullansaydım belki bu kadar teferruata gerek kalmayacaktı bazı Aşamalar için pişmanım ama denize Düşen yılana sarılır misali bu kuşum için 2 veteriner ve üretici bir petshop sahibi bile kuşumu gelip yerinde gördü,veterinerler antibiyotik,üretici üst solunum dedi.çok şükür şu anda kabarma yok yani dün ilaç tedavisini sonlandırdım,Rabbim bir daha da ihtiyaç duyurmasın şimdi diazym ve multivitamin tedavisi yapıp inş eşinin yanına koyacağım,kümeslere yabancı kuş konusunda karantina uyarınıza Katılıyorum bu konuyla ilgili daha Detaylı bir açıklama da yapmakta fayda olduğunu düşünüyorum.sağlıcakla kalın keyifli sağlıklı üretimler dilerim.