Banyo yaptırılır mı??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baloncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baloncuk

Meraklı Üye
Arkadaşlar tospiğim yıkanmak istiyor sanırım. Kafasını suluğa sokuyor. Havada çok sıcak İstanbulda pencereleri falan kapatıp yıkasam ılık su ile üşür mü??

Siz yıkamayın bir tasa su koyun yıkanır yıkanmazsa içine yeşillikler yerleştirin örnek : marul

Ben de kafes içine su koyuyorum fakat yıkanmıyor kafes dışındayken mi denesem acaba kafes dışındayken de tedirgin duruyor henüz %100 alışamadı.
Siz yıkamayın bir tasa su koyun yıkanır yıkanmazsa içine yeşillikler yerleştirin örnek : marul

Dostum şöyle söyleyim benimkide ilk başlarda yapmadı ona banyoluk aldıysan ılık bir su köy içine marul koyabilirsin felan filan ama zaten kuş isterse banyo yapar dışarda içerde fark etmez sen suyu koy o eğer gagasıyla kontrol ederse ve suyun sıcaklığını beğenirse yıkanır

Yada eline alistiysa parmağınla suyun önüne koyabilirsin ben ilk öyle yaptırmıştım

Püskürtmeyin sprey vb. ile sadece tasa su dökün okadar (kafes dışında ykayın)
Kafes dışında derken zorlamak istemiyorum bana yeni yeni alışıyor ortalama 6 aylık bir kuş kendi kendine yıkanmasını deneyeceğim olmassa mecburen kendim yıkarım :(

Ama alışır tabikide sadece eğitmek zor olur
Evet elime vs alıştırdım korkusunu tam yenmesi lazım sadece az önce odada bayağı bi turladı yorulup sıcakladı banyo suyundan içti ama şimdi oradan uzaklaştı sizce elimle mi yıkyayım bekleyeyim mi ?

Evet elime vs alıştırdım korkusunu tam yenmesi lazım sadece az önce odada bayağı bi turladı yorulup sıcakladı banyo suyundan içti ama şimdi oradan uzaklaştı sizce elimle mi yıkyayım bekleyeyim mi ?
Tasaya marul koyun girmiyorsa gene girmezse yıkarsınız ama ASLA AMA ASLA çeşmeye tutmayın hayvanı, su doldurun bir leğene felan öyle yıkaıyn

Tasaya marul koyun girmiyorsa gene girmezse yıkarsınız ama ASLA AMA ASLA çeşmeye tutmayın hayvanı, su doldurun bir leğene felan öyle yıkaıyn
Tamamdır teşekkür ederim marul vs ilgisini çekmiyor hiç yediremedim sadece yumurta yedirebildim saat 4 e kadar falan bekler yıkarım artık yapacak bir şey yok

Peki elimle yıkarken bana olan güveni kırılır mı çünkü alıştırana kadar eziyet çektim diyebilirim

Geri