Çok teşekkür ederim ilk defa yıkacağım için tereddüt ettimCereyan olmadıktan sonra, ortam soğuk olsa bile banyo yaptırabilirsiniz.
Aynen aynen yıkamaktan kastım oyduSiz yıkamayın bir tasa su koyun yıkanır yıkanmazsa içine yeşillikler yerleştirin örnek : marul
Siz yıkamayın bir tasa su koyun yıkanır yıkanmazsa içine yeşillikler yerleştirin örnek : marul
Peki su püskürtsem o sudan uzaklaştırır mı çünkü 2 aydır benimle hiç yıkanmadı.Yada eline alistiysa parmağınla suyun önüne koyabilirsin ben ilk öyle yaptırmıştım
Püskürtmeyin sprey vb. ile sadece tasa su dökün okadar (kafes dışında ykayın)Peki su püskürtsem o sudan uzaklaştırır mı çünkü 2 aydır benimle hiç yıkanmadı.
Kafes dışında derken zorlamak istemiyorum bana yeni yeni alışıyor ortalama 6 aylık bir kuş kendi kendine yıkanmasını deneyeceğim olmassa mecburen kendim yıkarımPüskürtmeyin sprey vb. ile sadece tasa su dökün okadar (kafes dışında ykayın)
Yalnız 6 aylıık kuş zor eğitilirKafes dışında derken zorlamak istemiyorum bana yeni yeni alışıyor ortalama 6 aylık bir kuş kendi kendine yıkanmasını deneyeceğim olmassa mecburen kendim yıkarım
Ama alışır tabikide sadece eğitmek zor olurYalnız 6 aylıık kuş zor eğitilir
Evet elime vs alıştırdım korkusunu tam yenmesi lazım sadece az önce odada bayağı bi turladı yorulup sıcakladı banyo suyundan içti ama şimdi oradan uzaklaştı sizce elimle mi yıkyayım bekleyeyim mi ?Ama alışır tabikide sadece eğitmek zor olur
Tasaya marul koyun girmiyorsa gene girmezse yıkarsınız ama ASLA AMA ASLA çeşmeye tutmayın hayvanı, su doldurun bir leğene felan öyle yıkaıynEvet elime vs alıştırdım korkusunu tam yenmesi lazım sadece az önce odada bayağı bi turladı yorulup sıcakladı banyo suyundan içti ama şimdi oradan uzaklaştı sizce elimle mi yıkyayım bekleyeyim mi ?
Tamamdır teşekkür ederim marul vs ilgisini çekmiyor hiç yediremedim sadece yumurta yedirebildim saat 4 e kadar falan bekler yıkarım artık yapacak bir şey yokTasaya marul koyun girmiyorsa gene girmezse yıkarsınız ama ASLA AMA ASLA çeşmeye tutmayın hayvanı, su doldurun bir leğene felan öyle yıkaıyn
Dikkatli yaparsanız birşey olmaz, ben yıkayınca korkuyor ama sonra hemen bana kur yapmaya başlıyor her zamanki gibiPeki elimle yıkarken bana olan güveni kırılır mı çünkü alıştırana kadar eziyet çektim diyebilirim
Benim evde marul bitmişti ben zilli oyuncak koydum ikisi de girdi yıkandıPeki elimle yıkarken bana olan güveni kırılır mı çünkü alıştırana kadar eziyet çektim diyebilirim