E Erdem KAYA Guest 27 Mar 2013 #1 kuşum son 2 günddür hareketsizdi bugün farkettim kalçasına dışkı yapışmış ishal olabilir mi????
M muhabbetkusu Yönetici Site Yöneticisi Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 3,078 Tepkime puanı 52 27 Mar 2013 #4 Büyük ihtimalle kuşunuz ishal olmuş ve şuan halsiz bir durumda. Suyuna vitamin takviyesi yapın. Aynı zamanda patatesi haşlayıp püre haline getirip mamalığına dökün servis edin.
Büyük ihtimalle kuşunuz ishal olmuş ve şuan halsiz bir durumda. Suyuna vitamin takviyesi yapın. Aynı zamanda patatesi haşlayıp püre haline getirip mamalığına dökün servis edin.
E Erdem KAYA Guest 28 Mar 2013 #5 kuşuma püre yapıp vrdim ymiyor kıpırdamıyor uyuyor.halsiz hiç ötmüyor yardım
Cihat Türkmen Onursal Üye Katılım 3 Şub 2013 Mesajlar 2,898 Tepkime puanı 82 28 Mar 2013 #9 Erdem KAYA' Alıntı: ve öldü Genişletmek için tıkla ... Keşke daha erken söyleseydiniz üzüldüm kuş için. :/
Erdem KAYA' Alıntı: ve öldü Genişletmek için tıkla ... Keşke daha erken söyleseydiniz üzüldüm kuş için. :/