Güzel dişiler sağlıklı görünüyorlar mama takviyesi yap ve Uğur Ustanın dediğini uygula
Sağdaki dişi kızışmış diğeri henüz kızışmamış durumda. Soldaki dişinin ayırma süresi daha uzun tutulabilir.
Uğur Bey Merhaba,
Sizin kızışmış dediğiniz dişiyi erkeğinin tellere vurması deli gibi kur yapması üzerine birleştirdim ; birleştirir birleştirmez üstüne çıktı çiftleştiler daha 2 gün ayırmama rağmen bir defa şahit oldum gerisi gelir herhalde . Diğer dişiyi de koyayım dedim ama onunda erkeği kızışmış olduğu halde dişi istemedi geri ayırdım .. Sanırım onlar için beklemek gerekecek .
Bilgilerinizi rica ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuyu saptirmis olmayayim ama bende 2 gun once disimi ayirdim fakat disi yemleri yere dokuoyor ve yem yemedi bgn aksama kadar yem yemezse tekrar birlestireyimmi yoksa bekliimmi ?
Herkese iyi pazarlar ,
Evet daha önce de bahsettiğim gibi bir çiftim ayırmadan 3 gün sonra çiftleşti ve dişi şuan yuvalığı kemiriyor. Hafif de böyle talaş oluşturmuş.
Sorum şu; benim yuvalığa ek birşey koymama gerek var mı,
Ve
Yumurtlayana kadar haftada iki kez yumurta, havuç, irmik , bebe bisküvisi maması yeterli olur mu ?
Bilgilerinizi rica ederim
[MENTION=2149]Uğur GENÇ[/MENTION] [MENTION=2216]Yusuf Kürşat AKKUŞ[/MENTION] [MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yuvalığa siz şu sıralar müdahale etmeyin. Talaş varsa çıkarmayın yoksa eklemeyin. Yavrular olduğunda azar azar eklersiniz. Yavrular olana kadar haftada 1-2 gün yavrular olunca duruma göre gün aşırı veya hergün mama yapıp verebilirsiniz.
yaa insallah yumurtadan cikip saglikli buyurler darisi benim basima bende bu yontemi uygulasammi acaba