Ayak Altında Kırmızı Nokta

YagmurK

Emektar Üye
Merhabalar, dişi kuşumun ayaklarının altında kırmızı birer nokta gördüm her ikisinde de. Bir tanesindeki bir tık daha büyük duruyor. Kuşumun hareketlerinde, iştahında bir sıkıntı yok. Sadece yuva isteği dönemi geldiği için bazen yuva aramak için dışarı çıkmak istiyor. Eşi var.
Fotoğraflar:

Teramycn krem aynı etkiyi gösterir mi? Bir de eğer gösterirse ayağına sürünce kuş onu yer mi?

Dışkısı uzun süredir leke bırakıyor. Probiyotik birkaç kere kullandım fakat evden bir dönem ayrıldım kuşa başkası baktı, o sürede probiyotik bozuldu ben de yenisini almamıştım henüz. Dışarı çıktığında yaptığı dışkılar genelde küçük ama yine çok hafif sulu oluyor.

İlk fotoğrafta yem kabuklarını dışkının üzerine atmış o yüzden dışkı tam görünmüyor. İlk Fotoğrafta altta kalan dışkı son yaptığı.

Dışarı çıkınca bu şekilde idrarsız normal dışkı yaptı. Dışarıda dışkısı genelde normal oluyor bazen idrar oluyor sadece.

Bir rahatsızlığı var mı? Lazım olan bir bilgi mi teşhis için bilmiyorum ama kuşum enerjik, iştahı yerinde ve normal seviyede su içiyor.Eşiyle ilgileniyor ve uçmasında sıkıntı yok. Verdiğim sebze, meyveleri de yiyor. Kuşum 1-1,5yaşını geçtikten sonraki neredeyse tüm zamanlar dışkısı bu şekildeydi, normal şekilde olmadı hiç. Bir tek kuluçka döneminde daha sulu ve daha büyük yapıyordu dışkısını, o da bildiğim kadarıyla o dönemde yaşanan bir durum.

Geri