Kremi babam aldı, bir daha gidip deri kremi almaz. Ne yapmalıyım? Sürmeye devam etmeli miyim?Bir şey olmaz ama söylediğim gibi deri kremi kullanılması gerek.
Kremi babam aldı, bir daha gidip deri kremi almaz. Ne yapmalıyım? Sürmeye devam etmeli miyim?Bir şey olmaz ama söylediğim gibi deri kremi kullanılması gerek.
Terramycin krem burkulma,ayak incinmesi için kullanılmaz. Yara ve enfekte gibi durumlarda kullanılır. Kuşun ayağında incinme varsa bu yönde bir krem alınması gerekirdi.Kremi babam aldı, bir daha gidip deri kremi almaz. Ne yapmalıyım? Sürmeye devam etmeli miyim?
Çoğu kişi Terramycin kremini incinme de kullanıyor diye biliyorum.Terramycin krem burkulma,ayak incinmesi için kullanılmaz. Yara ve enfekte gibi durumlarda kullanılır. Kuşun ayağında incinme varsa bu yönde bir krem alınması gerekirdi.
Şöyle izah edeyim: Terramycin'in deri için üretilmiş olan kremi burkulma ve incinmede de kullanılır. Ancak diğer kremler, mesela göz için üretilmiş kremler bu tür durumlarda kullanılmaz. Yani kısacası sizin Terramycin'in deri kremini almanız gerekiyor. Göz kremini kullanmayı bırakın. Babanızı bu konuda ikna etmeye çalışın.Çoğu kişi Terramycin kremini incinme de kullanıyor diye biliyorum.
En kötü kendim almaya çalışacağım. Peki 4 gündür kuş aynı bir sorun var mı? Bu kadar uzun süredir kuşun aynı olması beni endişelendirdi.Şöyle izah edeyim: Terramycin'in deri için üretilmiş olan kremi burkulma ve incinmede de kullanılır. Ancak diğer kremler, mesela göz için üretilmiş kremler bu tür durumlarda kullanılmaz. Yani kısacası sizin Terramycin'in deri kremini almanız gerekiyor. Göz kremini kullanmayı bırakın. Babanızı bu konuda ikna etmeye çalışın.
Yürümesinde sorun var mı? Kuş yürürken video ekleyin.
Tünekleri tam kavramıyor hala. Mesela tünekte arkasına dönerken zorlanıyor.Ayağında kızarıklık, şişme vs yoksa ki yok diyorsunuz, videolarda herhangi bir sorun görünmüyor.
Ben de götürmek isterim ama maalesef durum el vermiyor. İmkanım olsa hemen götürürdüm.Videoya göre kırık olduğunu düşünmüyorum.Ama bence yine de bir problem var gibi.Tam rahat yürüyemiyor gibi.
Yaşadığınız şehri söylerseniz kanatlı/kuş veterineri tavsiye edelim size,varsa.
Kremle nazikçe masaj yapın o zaman. Hayati bir durum görünmüyor. Zamanla toparlar inşallahBen de götürmek isterim ama maalesef durum el vermiyor. İmkanım olsa hemen götürürdüm.
Yapacağım. Yardımınız için teşekkür ederim. Yeşil merdiveni biraz daha iyi tırmanmaya başladı gibi. Ama hala ayağını kavramıyor.Kremle nazikçe masaj yapın o zaman. Hayati bir durum görünmüyor. Zamanla toparlar inşallah
Röntgensiz, veterinersiz ancak bu kadar maalesef. Olabildiğince az hareket etsin. Yemini suyunu yakın yere asabilirsiniz.Yapacağım. Yardımınız için teşekkür ederim. Yeşil merdiveni biraz daha iyi tırmanmaya başladı gibi. Ama hala ayağını kavramıyor.
Kuşum kafes içindeyken kanatlarıyla çırpındı dışarı çıkmak için. O ara ayağıyla biraz tüneği kavradı. Galiba iyileşiyor.Röntgensiz, veterinersiz ancak bu kadar maalesef. Olabildiğince az hareket etsin. Yemini suyunu yakın yere asabilirsiniz.
Rica ederim ne demek![]()
O zaman eczaneden reparil jel alın ve günde 2 kez sabah akşam sürün.Ben de götürmek isterim ama maalesef durum el vermiyor. İmkanım olsa hemen götürürdüm.